Annons

Speltips : AIK - Djurgården: Under 2,5 Mål

Matchcenter
21 april 2024 at 14:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Friends Arena
Uppdaterad
6
0
Skriver odds- och spelartiklar samt delar speltips här på betting.se. Har en gedigen bakgrund inom spelindustrin där jag jobbat flera år som oddsättare på flera av de största spelbolagen. Du kan lita på att jag håller dig uppdaterad med det senaste och bästa inom sport- och spelvärlden.
Visa mer
Show less
Chans (över-under): 38-62%
Spelvärde: 109,12%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
Expekt Till Expekt

Derbyn lever alltid sina egna liv heter det. Men det finns visa saker i matcherna mellan Djurgården och AIK som nästan alltid är de samma.

SPANA IN VÅR FÖRHANDSTITT OCH ODDS PÅ AIK - DJURGÅRDEN

Väldigt ofta målsnålt

På 2000-talet har de mötts 48 gånger i allsvenskan och Svenska Cupen där 30 matcher har slutat under 2,5 mål. Det ger oss en procent på 62.5%.

Långt ifrån säkert att båda lagen gör mål

På 48 matcher har båda lagen gjort mål i 25 av dem. Så i lite mer än hälften av matcherna, 52%, har båda lagen gjort mål.

Få mål i närtid

Sedan 2017 har det blivit under 2,5 mål i 14 av 16 matcher.

Defensiva spelarna bäst i respektive lag

Men inte bara statistiken talar för att detta blir under 2,5 mål. AIK har två spelare i år som steppat upp lite extra. Den ena är målvakten Christoffer Nordfeldt som fick utstå en hel del kritik förra säsongen men som i år tystat kritikerna.

Även Sotirios ”Sotte” Papagiannopoulos var ifrågasatt ifjol men har i Milosevics frånvaro axlat rollen som general i defensiven.

Om AIK har starka defensiva pjäser så är det inget emot vad Djurgården har. Marcus Danielsson är trots 35 år på nacken seriens bästa försvarare och målvakten Widell Zetterstrom gör med säkerhet sin sista säsong i Allsvenskan innan han lämnar för en större liga.

Speltips AIK - Djurgården

Som alltid finns det ett orosmoln kring alla speltips. I detta fall är det spetsen i respektive lag; AIK har Pittas som kan vara osynlig under långa stunder men ändå få ett läge och göra mål. På samma sätt Djurgården en hel del offensiva kvalitéer i form av Bergvall, Hummet och Gulliksen.

Allt sammantaget ska dock under 2,5 mål i matchen ligga väldigt bra till.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback