Annons

Speltips : AC Milan - Newcastle United: Alexander Isak målskytt

Matchcenter
19 september 2023 at 18:45 - Fotboll, Europa - Champions League
San Siro    Jose Sanchez
18 sep 2023 at 09:05 18/09
5
0

Champions League

Chans: 37%
Spelvärde: 111,00%
Lägsta spelbara odds: 2,70
Units: 2/10
SpeedyBet Till SpeedyBet
Vi rekar tisdagens möte på San Siro där vi på förhand ska få avnjuta en härlig match i "Dödens grupp".

Milan hade problem i derbyt

De röda och svarta kom ner på jorden ordentligt efter den fina starten i Serie A med tre raka förluster. Inter visade klass i rivalmötet där man klädde av stackars Milan ordentligt under lördagen, en match som slutade 5-1.

Det såg inte alls roligt ut i Milans försvar som utan Tomori var helt vilset. Simon Kjaer börjar komma till åren och se väldigt seg ut samtidigt som Thiaw stod för en plattmatch.

Den förstnämnda som var avstängd är dock tillbaka till veckans Champions League match och de tär såklart väldigt positivt men jag är fortsatt skeptisk till hemmalagets defensiva balans den här säsongen där man skulle behöva få in en ny Gattuso på mitten.

En hungrig Alexander Isak

Vår svenska anfallare är just nu inne i en svagare period där han varit ojämn så här långt i säsongsinledningen både för sitt Newcastle och i landslaget där han inte alls lyckats stå upp till förväntningarna.

Vi vet dock mycket väl vad Isak är kapabel till och efter att Eddie Howe försatt anfallaren till bänken hela matchen mot Brentford i helgen som var räknar jag nu med att han kommer utvilad med ny energi från start i Milano.

Hur är statusen med Tonali? Han drog på sig en lättare skada i landslaget och satt på bänken i lördags. Finns det möjligtvis chans till spel på sin gamla hemmaarena? Det får vi hoppas.

Tips Milan - Newcastle

Mitt speltips till matchen blir Alexander Isak målskytt till 3.00 hos Speedybet. Tycker oddset är något för högt och vi ser till exempel LuckySports som erbjuder 2.50.

Svensken fick som sagt vila i helgen och det nog egentligen inte för att han har en svagare form, nej jag tror att Howe helt enkelt vill ha han maximalt utvilad till just denna CL comeback som betyder otroligt mycket för klubben.

Med all respekt för Milan som ofta lyckas höja sig just i denna turnering så säger känslan att man kan få det jobbigt återigen mot ett skickligt "Magpies". 

Isak som inte gjort mål i klubben sedan i premiären mot Aston Villa kliver ut här och tystar kritikerna med minst ett mål.

  • Betting med enkel registrering
  • Ingen störig reklam via SMS eller e-post
  • Helt skattefria vinster

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Torsdag 28 September 2023
- Användare
- Expert
- Quick Predict
11:00 Europa - USA: 1
2,25
Lägg spel

Kommentarer

Feedback