Reklam

Passa på – få 150% i bonus till superfinalen!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Ta chansen och spela på  Wimbledon-finalen mellan Federer och Djokovic med 150% bonus genom att skapa ett konto hos Yobetit nu. Passa på att få x1,5 gånger din första insättning extra att spela för – upp till 1500 kronor!

Support 24/7
Snabba utbetalningar
en superbra välkomstbonus

Federer får finna sig i att var underdog

Vår tennisexpert David Thorstensson, som har lagt över 3200 spel här på Betting.se med ROI på över 107%, rekar spel på Djokovic i superfinalen.

– Jag tror inte att Federer kommer räcka till. Tittar man på hur det sett ut i matcherna mellan Djokovic och Federer rent generellt på senare år så har Djokovic haft ganska god kontroll. Han har vunnit fem av de sex senaste och har 8-2 på de 10 senaste. Han har också vunnit på gräs de två senaste gångerna de mötts, analyserar Thorstensson.

– Det känns inte som att så mycket är annorlunda nu jämfört med när de mötts på sistone. Federer gjorde en fantastisk match mot Nadal i dagens semifinal, men Djokovic gjorde en enormt bra match mot Goffin i kvarten. Sen lite sämre mot Bautista, men han vann ändå i fyra set trots att han spelade lite sämre. Och man ska veta, Bautista passar honom extremt dåligt, så seger i fyra set där är egentligen bra, fortsätter han.

Krydda matchen med 150 % i bonus

Yobetit kanske är nytt för de flesta, men faktum är att spelbolaget bildades så tidigt som 2012. De erbjuder spel på sport, nätkasino, samt olika lotto- och nummerspel och har sedan 12 april 2019 svensk spellicens. Svensk licens betyder att verksamheten kontrolleras av Spelinspektionen så att allting går rätt till.

Oavsett om du gillar fotboll, hockey, politik eller senaste kändisskvallret så erbjuder Yobetit odds. De har en bred uppsättning livespel och önskar du fler sporter att spela på går det utmärkt att kontakta dem och framföra ditt önskemål.

Använd den här länken för att gå till Yobetit och få 150% i bonus!

Ytterligare villkor:

Omsättningskrav: 10.00x bonus till minsta oddset 1.75 och du måste omsätta 22500 kr för att frigöra hela bonusbeloppet. T&C I sin helhet finns här hos Yobetit.

 www.stodlinjen.se | 18+ | Eventuell bonus gäller endast nya spelare | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller

Feedback