advert

Redbet

Redbet recension

Redbet är ett spelbolag som varit med i branschen länge och har med över 10 års erfarenhet lyckats etablera sig stadigt på marknaden. Framgången för Redbet har varit att spelbolaget anammat sina tre huvudsakliga punkter. Skapa en underhållande, inspirerande och förtroendegivande plattform. Här nedan kan du läsa en recension av spelbolaget om varför just Redbet är ett bra val.

Redbet grundades 2002 men lanserades online 2004. Sedan dess har antalet registreringar ökat och idag hittar du spelare över hela världen hos spelbolaget. Redbet är en del av Evoke Gaming Group som äger andra spelbolag som Bertil, Vinnarum med flera. Deras kontor ligger i Stockholm och på Malta.

Målet med Redbet var ganska enkelt, att ge spelarna det de vill ha och behöver. Om de har lyckats är upp till dig att bestämma.

Redbet fick den svenska spellicensen godkänd av spelinspektionen 2018-12-12.

Marknader

Det finns ett stort utbud av olika odds, sporter och spel. Allt du kan tänka dig och lite till.

Skulle du vilja spela på något annat än sport och variera dig lite. Då finns det möjlighet att kolla in Redbet casino. Där hittar du spel från de allra största leverantörerna NetEnt, Microgaming, Ongame och många fler. De uppdaterar hela tiden sitt utbud så du behöver inte vara orolig för att missa de nya heta releaserna.

Redbet Livebetting

Föredrar du livebetting så kommer du inte bli besviken. Hos Redbet finns det alla möjligheter att få en riktigt lyckad spelsession. För att komma till liveoddsen klickar du helt enkelt på fliken med samma namn. De erbjuder även något som de kallar för SuperLive. Det innebär att du spelar ännu mer live än vad du gör när du spelar på liveodds. Det kanske låter lite tokigt och för spännande för att vara sant. Med SuperLive kan du spela på vilket lag som får nästa hörna och så vidare, det är lite mer i stunden än vad liveodds är.  Detta är något som gör att Redbet sticker ut lite från sina konkurrenter.

Hemsida

Sajten i sin helhet uppnår de krav som man har på en såpass stor leverantör som Redbet är. Den är snygg, enkel att använda sig av och har korta laddningstider. Det sportiga temat passar självklart in när du befinner dig på oddsavdelningen och med mörka färger känns det som att det är lite tyngd i sajten.

Användarvänligheten får också ett klart godkänt. Du hittar det du letar efter och även om sökfunktionen inte är någon favorit gör den ändå det den är till för.

Redbet Mobil

Redbet erbjuder tyvärr ingen applikation du kan ladda ner. Däremot har de en mobilanpassad sida som du når genom webbläsaren på din smartphone. Det funkar bra att använda sig av mobilen men den är inte riktigt lika bra som konkurrenternas. Det är inte i närheten av lika snyggt designmässigt som det är på datorn och känslan man får är att sidan är lite buggig.

Men har du inte tillgång till datorn och vill spela via mobilen fungerar det ändå utmärkt att göra det. Allt du behöver komma ihåg är dina inloggningsuppgifter och sen är du redo att sätta igång med spelandet.

Insättningsalternativ

När du gör en insättning hos Redbet behöver du inte vänta på att pengarna skall komma in på ditt spelkonto utan överföringen sker direkt. Du behöver bara vänta ett par sekunder sen har du dina pengar redo att spela för. Det finns lite olika insättningsmetoder att använda sig av, betal och kreditkort fungerar utmärkt och det gör även e-plånböcker som Skrill och Neteller.

Om du skulle vilja göra ett uttag kan du göra på samma sätt som du sätter in pengar. Redbet brukar ta upp till 12 timmar på sig att behandla ditt ärende och efter det sker överföringen. Beroende på vilken uttagsmetod du använder kan det dröja olika länge innan du får dina pengar. E-plånböcker går i regel oftast fortast. Vill du skynda på ditt ärende kan du kontakta supporten och be dom ta en titt ifall de kan hjälpa dig att få pengarna snabbare.

Support

Kundtjänsten når du via livechatt, e-post eller telefon. Öppettiderna för supporten är 09-01 alla dagar om året. Supporten svarar snabbt och du får bra informativa svar av en välutbildad support som vet vad de pratar om. Har du någon fråga så behöver du inte tveka, de finns där för att hjälpa dig. Eftersom det är svensktalande support undviker du missförstånd då det lätt kan bli det om man använder sig av ett mer främmande språk.

Slutsats

Detta är ett spelbolag som varit i branschen länge och de vet vad de sysslar med. Eftersom det är svenskutvecklat kan du alltid känna dig trygg och inte vara orolig över att känsliga personuppgifter hamnar i fel händer. Hos Redbet kommer det alltid finnas något i din smak. Ta del av deras mer än generösa välkomstbonus  som består av tre st riskfria spel och se efter ifall Redbet är något för dig!

Redbet kommentarer

Feedback