advert

Campeonbet - Recension

Campeonbet recension

Campeonbet har sedan 2014 erbjudit spel online och har ett mycket stort utbud av spel. Campeonbet har tidigare vänt sig till den Sydamerikanska marknaden men har nu även börjat erbjuda spel i andra delar av världen. 

100% upp till 1500kr i välkomstbonus hos Campeonbet

Campeonbet erbjuder en exklusiv bonus för alla medlemmar. 100% upp till 1500kr, vilket betyder att du kan få upp 3000kr att spela för. De flesta spelbolag erbjuder 100% upp till 1000kr, men Campeonbet ebrjuder som sagt 1500kr istället. Insättningen och bonusen ska omsättas 10 gånger till ett odds på minst 1.9. Minsta insättningen för att bonusen ska bli tillgänglig är 200kr.

Typ av marknader

Campeonbet erbjuder ett brett utbud av marknader på alla sporter du kan tänka dig. Från fotboll till badminton till ishockey, det finns något för alla på Campeonbet. Campeonbet har ett extra brett utbud på fotboll, så är fotbollsbetting ditt intresse bör du skapa ett konto hos Campeonbet snarast. Campeonbet. Om du är ute efter ett spelbolag som erbjuder ett brett utbud av spelmarknader kommer du inte bli besviken hos Campeonbet.

Campeonbet Odds

Campeonbet erbjuder odds som är några av de högsta på marknaden. Campeonbets höga odds gör att du som spelare kan få ut maximal utdelning på din insättning. I kombination med Campeonbets breda utbud av spelmarknader gör deras höga odds Campeonbet till ett väldigt bra och förmånligt spelbolag.

Campeonbet Livebetting

Om livebetting är något du gillar så kommer du verkligen att trivas hos Campeonbet. Med Campeonbets utbud av livebetting kommer du kunna göra varje match intressant. Vilket lag som gör nästa mål är bara en av de flertaliga marknader som Campeonbet erbjuder live under matcher. Kollar du en match i Premier League eller följer ditt lag i Allsvenskan på arenan så är det bara att logga in på Campeonbet och lägga ett livebet för att göra matchen mycket mer intressant. Inkast, hörnor, gula kort, nästan allt som sker under en match kan du livebetta på hos Campeonbet.

Hemsida

Campeonbets hemsida är lättnavigerad och du kommer trivas väldigt bra i deras menyer. Designen är blå och gul, något som passar oss svenskar extra bra. Campeonbet erbjuder en skön spelmiljö där du enkelt och snabbt hittar det du vill spela på. 

Campeonbet Mobil

Campeonbet erbjuder även spel i mobilen. Campeonbet har en lika lättnavigerad mobiloptimerad hemsida som den du kommer åt genom din dator. Du hittar spelen lika enkelt som på din dator i din mobil. Att man kan spela genom mobilen är också en fördel för dig som gillar livebetting. Om du följer en match live på arenan kan du enkelt logga in på Campeonbets mobiloptimerade hemsida och lägga ditt livespel. 

Support

Campeonbets kundsupport har öppet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året, så du kan få hjälp med ditt problem eller svar på din fråga direkt. Du kan kontakta Campeonbets kunniga och hjälpsamma support genom mail eller livechat. Livechatten är väldigt bra om du har ett brådskande problem som du vill få snabb hjälp med. Det finns också information såsom FAQ på hemsidan där du kanske kan få svar på din fråga. 

Feedback