Reklam

Betyg

Så fungerar guiden

I listan ovan ser du samtliga spelbolag sorterade efter snittbetyg. Betyget är baserat på en uträkning där vi bedömt samtliga kategorier du ser nedan. Med vår formel får vi fram ett snittbetyg som är det du ser i tabellen. Om du klickar på dropdown menyn till höger kan du själv välja kategori och se vårt betyg på varje spelbolag efter vald kategori. Tryck vidare för mer detaljerad information om bästa spelbolagen för svensk betting.

Om du vill läsa hela recensionen av ett spelbolag är det bara att klicka på spelbolagets namn. Då får du en utförlig recensionen och en grundläggande genomgång av valt spelbolag.

Vi kan även rekommendera dig att använda vårt skräddarsydda betyg för att på egen hand räkna ut ditt personliga betyg. Vi baserar guiden på din egen betydelse av de valda kategorierna.

Följande kategorier är de vi recenserar ett spelbolag efter

Marknader/Typ av marknader

Vilka marknader erbjuder spelbolaget spel på? Är det bara de bästa och mest kända matcherna och tävlingarna som gäller eller finns det spel på lägre divisioner? Hur många varianter av spel är också något vi bedömer. Har till exempel spelbolaget många olika odds och varianter på samma match eller är det bara 1X2-spel som erbjuds?

Odds

Alla letar vi alltid efter de högsta oddsen. Det känns dumt att spela på ett odds som ligger på 2.00 när konkurrenten erbjuder samma spel till oddset 2.30. Vi jämför de olika spelbolagens odds och betygsätter efter detta.

Live Betting

Att betta live på sport är väldigt populärt idag. Utbudet på live betting hos spelbolagen växer i princip varje dag.

Hemsida

Hur stor är användarvänligheten när du surfar omkring hos spelbolaget? Är designen och layouten behaglig? Går det snabbt att ladda en ny sida eller laggar det ofta? Dessa är några av de frågeställningar vi väger in när vi bedömer hemsidan.

Mobil

Att spela från mobilen är en självklarhet för en spelare idag. I princip alla spelbolag erbjuder betting från mobilen men det är bara de största spelbolagen som har en egen app du kan ladda hem. Vi jämför de olika mobila versionerna när vi betygsätter denna kategori.

Insättningsalternativ

Att du är trygg med dina pengar är viktigt för oss. De flesta spelbolagen har flertalet olika alternativ när du ska sätta in dina pengar. Vi bedömer utbudet av betalningsförmedlare och kvalitén på de aktörer som spelbolaget valt att samarbeta med.

Support

Det här är den kanske viktigaste frågan för oss. Vi har med svarstid, bemötande, live chatt, mail support och hur vi fick hjälp med vårt ärende när vi betygsätter ett spelbolags kundtjänst.

Limiteringspolicy

Vissa spelbolag blockerar de spelare som vinner för mycket. För storspelarna är denna kategori kanske viktigast. Hur ett spelbolags limiteringspolicy är generellt är det vi har med i beräkningarna när vi bedömer denna kategori.

Feedback