Reklam

BetRedKings

BetRedKings recension

BetRedKings är ett stilrent och enkelt spelbolag som erbjuder ett enormt utbud på flera olika sporter. Deras enkelt designade sida gör det smidigt att förflytta sig mellan de olika oddsen. Strukturen och innehållet är mycket tydligt vilket gör användarupplevelsen mycket bra. Det bästa med BetRedKings är att de erbjuder alla sina spelare cashback på sina förluster och varje vecka kan du ta del av nya heta kampanjer.

Direkt när du klickar dig in på sajten får man en bra överblick över en rad olika odds och kan enkelt med menyerna till vänster navigera sig dit man vill. Deras sökfunktion samt smarta och enkla genvägar gör att du sparar tid på att leta efter matcher du tänkt spela på.

BetRedKings är ett spelbolag som drivs under licens på Curaçao. De har under den senaste tiden försökt slå sig in på den svenska marknaden och i samband med det även lagt till det svenska språket på sajten. Så känner du dig mer bekväm med svenska är det inga som helst problem.

BetRedKings riktar främst in sig på betting men erbjuder även casinospel om du någon gång skulle vilja ta en paus från alla odds.

Marknader

Utbudet är brett och du hittar odds på allt från golf till e-sport. De välsorterade utbudet är bra strukturerat och med hjälp av kategorierna hittar du direkt vad du är ute efter. BetRedKings har även en sökfunktion som underlättar i letandet efter specifika matcher.

BetRedKings Livebetting

Som de allra flesta spelbolag erbjuder även BetRedKings livebetting. Den enkla strukturen hänger även med här och du får direkt en bra överblick över de matcher som pågår just nu. När du väl klickar in på en match får du upp flera olika marknader och en resultattavla som uppdaterar dig med de senaste händelserna i matchen.

Utbudet på livebettingen är bra och du hittar odds på de mest populära sporterna. Att hitta och spela på liveodds är väldigt enkelt och det tar inte många minuter innan du får grepp om hur sajten är uppbyggd.

Hemsida

Hela sajten är snabb och du slipper nästan helt och hållet sidor som behöver ladda. Det gör att upplevelsen flyter på väldigt bra och du slipper störande moment. Utbudet är bra sorterat efter kategorier och ligor vilket gör att det inte blir rörigt trots det stora utbudet.

Designen är enkel och kan för en del upplevas som lite tråkig. Men fördelen är att allting blir väldigt tydligt och enkelt att använda.

BetRedKings Mobil

Om du föredrar att spela via mobilen eller helt enkelt inte har tillgång till dator när du vill spela är det inget problem. BetRedKings erbjuder en mobilanpassad version som du når via din webbläsare i telefonen.

Att spela via mobilen blir allt mer populärt och spelbolagen jobbar hela tiden med att utveckla en sån bra mobilprodukt som möjligt. BetRedKings erbjuder en snyggt designad mobilversion som fungerar precis lika bra som att spela på datorn. Så vill du spela när du befinner dig live på någon match eller i väntan på bussen är det inga problem.

Insättningsalternativ

BetRedKings erbjuder en rad olika insättningsmetoder. Vill du göra en direktöverföring från din bank, MasterCard eller någon e-plånbok går överföringen snabbt och enkelt. Du har dina pengar på ditt spelkonto snabbt och kan direkt sätta igång med ditt spelande. Skulle du sedan vilja göra ett uttag kan du använda samma metod som vid insättning. Ett uttag dröjer lite längre men BetRedKings jobbar så snabbt som möjligt för att du ska ha dina pengar snabbt och säkert.

Support

Om du skulle ha några frågor eller stöta på oväntade problem kan du alltid höra av dig till kundtjänsten som har öppet dygnet runt. Du når supporten via telefon eller e-post och de svarar så snabbt som möjligt. Fortast går det om du hör av dig via telefon, då kommer du i kontakt med kunnig personal som gärna svarar på dina frågor eller hjälper dig med dina problem.

Slutsats

BetRedKings är ett spelbolag som har som målsättning att ge sina spelare en så bra och givande spelupplevelse som möjligt. De erbjuder mängder av olika odds som spelarna kan ta del av. Ett spelbolag som helt enkelt inte bör missas. Alla nya spelare får dessutom 50 kr helt gratis utan krav på insättning. Så vill du se om BetRedKings är något för dig är 50 kr bonusen perfekt att ta del av.

BetRedKings kommentarer

Feedback