Annons

New York Giants - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, New York Giants

Hela spelschemat

Brian Daboll klev in i sitt första uppdrag som huvudtränare för Giants under förra året, efter en lång och mycket framgångsrik karriär som assistent i flertalet NFL-lag. Direkt tog han Giants till slutspel för första gången på över tio år, där blev det respass mot starka Philadelphia Eagles. Frågan är nu om Dabolls New York Giants kan fortsätta att utvecklas i en positiv riktning under NFL 2023/24? Inför årets säsong kommer det att finnas en press på laget att man ska ta sig till slutspel som inte har funnits på ganska många år.  


 
Odds på New York Giants i NFL 2023/24 

Se utvalda odds i tabellen på New York Giants i NFL 2023/24.  
 

Odds: New York Giants 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 41,00
Vinna NFC Championship 19,00

Styrkor 

Lagets kanske två största nyckelspelare under förra säsongen har skrivit nya kontrakt under sommaren: quarterbacken Daniel Jones och running backen Saquon Barkley. Daniel Jones gjorde en mycket stark säsong ifjol och om han kan fortsätta utvecklas vore det en grym fördel för laget. Daboll var med utvecklade Josh Allen fint under sina år i Buffalo Bills. Så det är inte möjligt att Daniel Jones kan fortsätta att ta steg under denna säsongen. Värt att notera här är även att Daboll fick pris som NFL:s bästa coach efter sin debutsäsong.  
 

Svagheter 

Frågan är om lagets fjolårssäsong var en överprestation eller inte? Giant har två riktigt starka lag till sin division med Dallas Cowboys och Philadelphia Eagles. De lagen bör man inte ha en chans att ta sig förbi i år. Pressen kommer även vara hårdare från fansen på laget nu efter att man tog sig till slutspel. Om man börjar säsongen lite knackigt och Daniel Jones inte lyckas hålla sin nya fina nivå, så kan det snabbt börja blåsa hårt runt Daboll och spelarna. En bra start är nog a och o för Giants om man ska fortsätta vara med och utmana och ta sig till ett slutspel till. Annars kan det bli en lång och tuff säsong.  

 
 
Fakta och historik 

Giants klev in i NFL 1925 tillsammans med fem andra lag och nu är man det enda kvarvarande laget från de fem lagen som fortfarande är med i ligan. Man plockade hem fyra titlar innan Super Bowl-eran. Efter detta har man även vunnit fyra Super Bowls: 1986, 1990, 2007 och 2011.  

Spelschema, New York Giants

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback