Annons

Jacksonville Jaguars - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Jacksonville Jaguars

Hela spelschemat

Efter att ha varit ett av de sämsta lagen i NFL några år gjorde Jaguars en bra säsong senast. Jacksonville Jaguars var en av överraskningarna då man lyckades vinna en slutspelsmatch och gav faktiskt Kansas City en rejäl kamp i andra slutspelsomgången. Det berodde till stor del på att QB Trevor Lawrence ofta levde upp till hypen som gjorde att han valdes etta i draften 2021. Efter ett stökigt första år där mycket fokus var på coachen Urban Meyer som misslyckades och hamnade i lite skandaler innan han fick kicken. Rekryteringen av Doug Pederson inför förra säsongen bara några år efter han vann en Super Bowl med Philadelphia Eagles fick ordning på Jaguars och gav den talangfulle Lawrence chansen att glänsa.
 

Odds på Jacksonville Jaguars i NFL 2023/24

Se utvalda odds i tabellen på Jacksonville Jaguars i NFL 2023/24.

Odds: Jacksonville Jaguars  2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 29,00
Vinna AFC Championship 15,00

Styrkor

Även om QB Trevor Lawrence vissa matcher passade många interceptions får man konstatera att det finns en anledning att han var den mest hypade spelaren inför draften 2021. Med en erfaren duktig coach i Doug Pederson kunde Lawrence bitvis briljera förra året. När det stämmer är man ett lag som kan göra mycket touchdowns, då laget spelar i en ganska överkomlig division finns det goda chanser för ett nytt slutspel igen i vinter för Jaguars.

Svagheter

Försvaret var delvis svagt förra säsongen och det finns en del frågetecken även inför starten på säsongen nu. Förra året hade Jaguars problem att riktigt störa motståndarens QB i många matcher och hoppet står till några av de yngre spelarna man valt högt upp i draften de sista åren tar ett rejält steg framåt. Talangen finns hos exempelvis linebackern Traven Walker som Jaguars valde i första omgången 2022 och chansen att försvaret kan höja sig rejält finns absolut.

Fakta och historik

Jaguars har aldrig spelat Super Bowl. Som bäst har man har förlorat 3 AFC Championship matcher, senast 2017 hade man chansen att nå sin första Super Bowl men förlorade mot Patriots.

Spelschema, Jacksonville Jaguars

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback