Annons

Indiana Pacers - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Indiana Pacers

Fredag 24 maj 2024

02:00 Boston Celtics - Indiana Pacers


Söndag 26 maj 2024

02:30 Indiana Pacers - Boston Celtics


Tisdag 28 maj 2024

02:00 Indiana Pacers - Boston Celtics


Hela spelschemat

Det är nu tio år sedan som Indiana Pacers var och nosade på NBA-final, då förlorade man två säsonger på raken i matchserien innan finalen. Sedan dess har man inte varit nära sådana framgångar i ett slutspel och nu går huvudtränaren Rick Carlisle in i sin sjunde säsong som tränare för Pacers. Stjärnan Tyrese Haliburton skrev på ett maffigt femårskontrakt ny under sommaren och var med i Basket-VM för USA. Nu vilar ett tungt lass på Haliburtons axlar från fansen i Indianapolis, det är han som ska leda laget till slutspel i NBA 2023/24.       

Odds på Indana Pacers NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på Indiana Pacers i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Går till slutspel 2,20

Styrkor: 

Ovan nämnda Haliburton har utvecklats fint de senaste åren och under den förra säsongen snittade han fina 20,7 poäng per match. Han fick även äran att vara med i NBA:s All Star-match. Det är inte omöjligt att Haliburton kan utvecklas till en riktigt bra NBA-spelare och fortsätter han på den inslagna vägen lär han vara oumbärlig för laget den kommande säsongen. Lagets coach Carlisle är mycket rutinerad som vunnit NBA både som spelare och tränare. Nu har han fått en uppbyggnadssäsong i Indiana och hans lagbygge kan mycket väl bli bättre under årets säsong.       

 
Svagheter:  

Laget mäktade bara med 35 segrar i fjol. Endast femton av dessa kom på bortaplan. Man måste definitivt förbättra sitt spel ute på vägarna under den kommande säsongen om man på allvar ska vara med och slåss om slutspelsplatserna. Haliburton drog ett mycket tungt lass i lagets offensiv, han var både poängbäst och gjorde flest assists. Här behövs avlastning och några andra spelare måste kunna kliva fram. Annars riskerar Haliburton att bli sliten och när formen dippar lite för lagets stjärna, så måste det finnas en plan b för Indiana hur man ska lyckas hålla uppe kvaliteten i sin offensiv.              

 
Fakta om laget:  

Indiana Pacers gör nu sin 47:de säsong i NBA. Laget kommer från Indianapolis i Indiana i USA. Sina hemmamatcher spelar man i Gainbridge Fieldhouse. Man tillhör Central Division och Eastern Conference. Pacers har aldrig vunnit NBA, men man plockade hem tre ABA-titlar på 70-talet. Några av lagets största spelare genom tiderna är Reggie Miller, Jermaine O’Neal, Rik Smits, Dale Davis, Mark Jackson, Check Person, Jalen Rose, Danny Granger och Jeff Foster 


 
Historik:  

Indiana Pacers bildades 1967 och spelade då i ABA. Det dröjde till 1976 innan man började spela i NBA. Under tidigt 1970-tal lyckades man med att vinna ABA tre gånger: 1970, 1972 och 1973. NBA har man aldrig lyckats med att vinna. Närmast en titel var man 2000 då man tog sig till NBA-final, väl där förlorade Pacers mot LA Lakers. De senaste nio åren har varit tunga för klubben. Man har tagit sig till slutspel fem gånger, men laget åkte ut i den första omgången vid alla försök.     

Spelschema, Indiana Pacers

Fredag 24 maj 2024

02:00 Boston Celtics - Indiana Pacers


Söndag 26 maj 2024

02:30 Indiana Pacers - Boston Celtics


Tisdag 28 maj 2024

02:00 Indiana Pacers - Boston Celtics


Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback