Annons
Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Odds på Danmark - Serbien 25/06, Europa - EM

Tisdagen den 25 juni möter Danmark Serbien i den tredje och sista gruppspelsmatchen i fotbolls-EM. Kommer Kasper Hjulmand och det danska landslaget att besegra serberna och ta sig vidare till åttondelsfinal? På den här sidan kan du hitta odds på Danmark - Serbien och läsa mer om de bästa speltipsen samt senaste lagnyheterna.

Spela på Fotbolls-EM 2024 hos Expekt!
 

Betting ger dig en översikt över de bästa oddsen på Danmark - Serbien. Det danska landslaget är spelbolagens favorit att vinna matchen. En vinst till Danmark ger runt 2.20, medan en vinst till Serbien ger runt 3.26. Jämför oddsen på matchen hos spelbolagen nedan och följ matchen på SVT tisdagen den 25 juni kl. 21.00.

Danmark - Serbien odds: Vem vinner?

I listan nedan kan ni jämföra och hitta de bästa oddsen på matchen.

Inför Danmark - Serbien

Inför sista omgången ligger England på första plats med 4 poäng, Danmark ligger på andra plats med 2 poäng, Slovenien ligger på tredje plats med 2 poäng och Serbien ligger på fjärde plats med 1 poäng.

De två nationer som ligger på första och andra plats efter den sista omgången går direkt till åttondelsfinal. Tredjeplatsen går vidare om laget är bland de fyra bästa tredjeplacerade lagen i hela EM-gruppspelet. Fjärdeplatsen får säga danke und auf wiedersehen och åka hem.

För Danmarks del blir det förhoppningsvis seger mot Serbien och direkt avancemang. Men det blir sannerligen ingen lätt uppgift för Kasper Hjulmand och det danska landslaget. Kommande motståndarna består av skickliga och erfarna spelare som kommer att göra det svårt för Danmark att skapa chanser, samtidigt som de har gott om offensiva kvaliteter för att hota.

Med det sagt är Danmark på sina bästa stunder ett bättre landslag här. Frågan är om vi kommer att få se den bästa versionen av det danska landslaget på tisdag?

Så går Danmark vidare till åttondelsfinalerna

Det är lite typiskt för Danmark att vi måste gå igenom alla möjliga utfall och möjligheter till avancemang i en turnering innan den sista gruppspelsmatchen. Men det är så det är inför den sista omgången i grupp C. Beroende på resultatet mot Serbien och utfallet mellan Slovenien och England kan Danmark hamna på första, andra, tredje eller fjärde plats. Nedan tar vi en titt på Danmarks öde i de olika scenarierna.

Om Danmark vinner mot Serbien

Den enklaste vägen framåt för Danmark är naturligtvis en seger över Serbien. Det skulle ge Danmark 5 poäng och antingen första eller andra plats, beroende på resultatet av matchen mellan England och Slovenien. Om England slår Slovenien kommer Danmark att sluta på andra plats. Om England och Slovenien spelar oavgjort kommer den totala målskillnaden att avgöra om Danmark eller England slutar på första plats.
 

Om Danmark spelar oavgjort mot Serbien

Om Danmark spelar oavgjort mot Serbien kan det bli lite knepigt. Med tre poäng totalt kommer Danmarks slutplacering i gruppen att bero på resultatet i matchen mellan England och Slovenien.

Om England slår Slovenien kommer Danmark att sluta på andra plats. Om Slovenien slår England kommer Danmark att sluta på tredje plats. För att gå vidare till åttondelsfinal med en tredjeplats måste Danmark vara bland de fyra bästa tredjeplacerade lagen i alla grupper vid EM.

Om England och Slovenien spelar oavgjort avgör resultatet i de två oavgjorda matcherna om Danmark eller Slovenien slutar på andra plats. Om England och Slovenien spelar 0 - 0 och Danmark och Serbien spelar 1 - 1, kommer Danmark att sluta tvåa.

MEN...

Om England - Slovenien och Danmark - Serbien slutar oavgjort kommer Danmark och Slovenien att ha lika många poäng och samma målskillnad. Därför blir det den nation som har fått minst gula och röda kort under turneringen som slutar tvåa. Efter de två första gruppspelsmatcherna har Danmark och Slovenien fått lika många kort. Om så är fallet även efter den sista gruppspelsmatchen, och båda matcherna slutar oavgjort, kommer den nation som slutade högst i EM-kvalet att rankas högst och hamna på andra plats. Och Danmark slutade högre än Slovenien i EM-kvalet.

Se ordningen på kriterierna för att fastställa rangordningen av lagen i en grupp om två eller flera lag i samma grupp har samma antal poäng i slutet av gruppspelet:

  1. Inbördes möten
  2. Gjorda mål
  3. Flest gjorda mål mellan dem
  4. Flest gjorda bortamål dem emellan
  5. Gjorda mål i alla gruppspelsmatcher
  6. Flest gjorda mål i alla gruppspelsmatcher
  7. Flest gjorda bortamål i alla gruppspelsmatcher
  8. Minst antal fair play-poäng i samtliga gruppspelsmatcher (rött kort = 3 poäng, gult kort = 1 poäng, två gula kort till samma spelare = 3 poäng)
  9. Placering i kvalet till Europamästerskapet

Om Danmark förlorar mot Serbien

I händelse av en dansk förlust mot Serbien är det liten chans att Danmark går vidare till åttondelsfinal. Med två poäng kommer Danmark att sluta trea om England slår Slovenien med fler eller lika många mål som Serbien slog Danmark. Och det är osannolikt att Danmark kommer att sluta bland de fyra bästa i gruppspelet med bara två poäng.

Om Danmark förlorar mot Serbien och England misslyckas med att slå Slovenien är det 100% adjö och tack till EM för det danska landslaget. Lyckligtvis kommer Danmark inte att förlora mot Serbien. Så vi behöver inte oroa oss för mycket för det här scenariot, eller hur?

Se upp för Jovic, Vlahovic, Mitrovic och Tadic

Så vilken typ av serbiskt landslag kommer Danmark att möta? Först och främst är Serbien ett erfaret lag med flera stora offensiva namn på spelarlistan, men de har inte riktigt lyckats slå till i de två första gruppspelsmatcherna mot England och Slovenien.

Det serbiska landslaget kvalificerade sig till EM 2024 genom att komma tvåa i en EM-kvalgrupp där motståndarna var Ungern, Montenegro, Litauen och Bulgarien. 

Serbien slog Montenegro och Litauen både hemma och borta, men lyckades inte slå vare sig Ungern eller Bulgarien. Serberna spelade oavgjort 1-1 borta och 2-2 hemma mot Ungern, medan de förlorade 2-1 hemma och borta mot Ungern.

Från kvalet och de efterföljande vänskapsmatcherna ser Serbien ut som ett lag som kämpar när de möter lag av en viss storlek och kvalitet. Å andra sidan är det inte många lag som är lätta att spela mot. Och Danmark kommer utan tvekan att behöva spela bra om de vill dominera Serbien, som trots allt har några begåvade spelare.

Framåt är det vanligtvis den erfarne och fysiske Aleksandar Mitrovic (Al Hilal) och Juventus anfallsstjärna Dušan Vlahović som står för de serbiska målen. Av lagets totalt 15 mål i kvalet gjorde de två 8 mål tillsammans. Men det är AC Milans anfallare Luka Jovic som har gjort Serbiens enda mål hittills i detta Europamästerskap. Han gjorde det i sista sekunden mot Slovenien efter att ha blivit utbytt mot Dušan Vlahović. Kommer Jovic att få chansen från start mot Danmark? Man kan tänka sig det.

På mittfältet är Serbien välsignat med spelare som Marko Grujić (FC Porto) och Sergej Milinković-Savić (Al Hilal). Men det är assistmakaren Dušan Tadić som är lagets största och farligaste mittfältsprofil.

Serbien kommer inte på något sätt att bli en walkover för Danmark. Tvärtom förväntar vi oss att det blir en jämn match. Danmark är dock ett bättre landslag än Serbien på många sätt, och med en stark kollektiv insats med mycket energi och press som mot England kommer Danmark att slå Serbien. 

Spelbolag med bäst odds på Danmark - Serbien i EM 2024

Nedan listar vi några bettingsidor med svensk licens vi tycker man ska skaffa konto till under Fotbolls-EM.

100% gratisspel upp till 2000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor:

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr, bonus upp till 2000 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds.Tillgänglig från 14/06/2024 00:00 till 14/07/2024 21:00. Regler & villkor här. stodlinjen.se. Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

500 SEK freebet

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
500 kr freebet i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Innan uttag kan göras måste vinsten från gratisspelet omsättas en gång.

Ytterligare villkor:

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr, bonus upp till 500 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Oddsboost på 2.00, max insats 500 kr, max vinst 1000 kr. Erbjudandet gäller fr.o.m 2024/06/13, 00:00 till 2024/07/14, 21:00. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Villkor och krav:  Referera till LeoVegas för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Upp till 1000 kr i välkomstbonus!
Bra utbud och odds
Smidiga utbetalningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 8.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 16000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Ytterligare villkor:

+18. Välkomstbonus gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr, maxbonus 1000 kr - 8x omsättning, Min. odds 1.8. Giltig i 60 dagar. Se fullständiga regler & villkor på comeon.com Spela ansvarsfullt. Välkommen till Spelpaus.se I Stödlinjen för spelare och anhöriga


Villkor och krav:  Referera till ComeOn för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

+18. Välkomstbonusen gäller endast nya kunder vid första speltillfälle. Min insättning 100 kr. Max bonus 1000 kr.


Feedback