Annons
Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Odds på Albanien - Spanien 24/06, Europa - EM

Det ser ut att vara kört för Albanien i EM 2024, men den lilla nationen på Balkan har varit en fröjd att se. Mot Kroatien lyckades en sen kvittering precis hålla liv i deras chanser att gå vidare. Spanien har ett tufft jobb framför sig och får inte underskatta motståndet här. Betting ger er de senaste lagnyheterna, oddsen och speltipsen inför sista omgången i Grupp B!

Odds Albanien - Spanien

Jämför odds EM 2024 på mötet mellan Spanien och Albanien nedanför. Höga odds på krigarna från Balkan som alltså måste ta tre poäng för chans till avancemang. Spanjorerna är klara gruppvinnare och handlas till odds omkring 1,50.

Albanien - Spanien: Odds på vinnare

Spanien är storfavoriter att ta sig an Albanien och avsluta grupp B med maximala poäng efter de tre gruppspelsmatcherna. En vinst till Spanien ger just nu oddset 1på strax under 1,500 hos spelbolagen, medan en vinst till albanerna ger ca 7,50. Matchen spelas måndag 24 juni kl. 21.00 på Merkur Spiel-Arena i Dusseldorf.

Inför Albanien - Spanien

De senaste åtta mötena mellan nationerna har slutat med spanska segrar - oftast ganska klara segrar. Därför behöver Albanien verkligen dra upp en överraskning ur hatten om de inte ska åka hem från EM efter de tre gruppspelsmatcherna. 

Även om bara Albanien har något att spela för har spanjorerna gjorts till storfavoriter av spelbolagen. Det förväntas att Spanien kommer att rotera sin startuppställning för att säkerställa att de har fräscha ansikten för resten av turneringen. 

Albanien på jakt efter en sensationell seger

Albanerna måste slå Spanien för att gå vidare i EM då ett oavgjort resultat inte räcker, eftersom Albanien kommer att sluta med 2 poäng och en negativ målskillnad. Det är inte tillräckligt för att smyga in på en möjlig bästa tredjeplats. 

Bettingsidorna har inte mycket tro på att laget från Balkan kan lösa skrällen. Du får över 7 gånger dina pengar tillbaka på en albansk seger. Spanien förväntas dominera matchbilden, även om de ställer upp med ett reservlag. 

Albanien har ett litet hopp om att de la Fuentes manskap kanske inte offrar allt för att vinna den här matchen. Ett lyckosamt slag och sedan stänga till resten av tiden - det verkar vara Albaniens chans. Det har skett större sensationer i fotbollshistorian, är det dags igen?

Spanien är en seriös utmanare om EM-titeln

Före EM var Spanien inte i den absoluta täten i EM - men nu är de det. De dubbla Europamästarna från 2008 och 2012 (med ett VM däremellan) är nu en stark utmanare till det lag som kommer att lyfta pokalen den 14 juli.

Den här matchen är relativt betydelselös för spanjorerna. De har redan säkrat förstaplatsen i gruppen. De ordinarie startspelarna kan skonas och värdefulla minuter kan ges till bänkspelaree i truppen.

Ett lag bestående av spanska reserver är dock en utmaning för de flesta lag i Europa. Det blir en möjlighet att visa upp sig på en av fotbollens största scener. Spanien kommer att gå för seger mot här utan snack. 

Möjliga startelvor

Nedan följer hur Sylvinho och de la Fuente kan tänkas starta på måndag.

Albanien:

Strakosha; Hysaj, Ajeti, Djimsiti, Mitaj; Asllani, Ramadani; Asani, Laci, Bajrami; Manaj

Spanien:

Raya; Navas, Vivian, Laporte, Grimaldo; Merino, Zubimendi, Baena; Torres, Joselu, Oyarzabal

Spelvärt odds på matchen

Det är en "do or die"-match för Albanien. Det är en chansning - även om det innebär att Spanien kommer att få gott om utrymme för sina anfallstalanger. Vi tror att det kommer att bli en livlig och öppen affär. Vi skulle bli förvånade om vi inte ser mer än 2,5 mål. Spelet ger oddset 1,75 hos Betinia.

Albanien - Spanien Högsta odds Spelbolag
Över 2.5 mål 1,75

Spelbolag med bäst odds på Albanien - Spanien i EM 2024

Nedan listar vi några bettingsidor med svensk licens vi tycker man ska skaffa konto till under Fotbolls-EM.

100% gratisspel upp till 2000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor:

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr, bonus upp till 2000 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds.Tillgänglig från 14/06/2024 00:00 till 14/07/2024 21:00. Regler & villkor här. stodlinjen.se. Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

500 SEK freebet

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
500 kr freebet i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Innan uttag kan göras måste vinsten från gratisspelet omsättas en gång.

Ytterligare villkor:

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr, bonus upp till 500 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Oddsboost på 2.00, max insats 500 kr, max vinst 1000 kr. Erbjudandet gäller fr.o.m 2024/06/13, 00:00 till 2024/07/14, 21:00. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Villkor och krav:  Referera till LeoVegas för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Upp till 1000 kr i välkomstbonus!
Bra utbud och odds
Smidiga utbetalningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 8.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 16000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Ytterligare villkor:

+18. Välkomstbonus gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr, maxbonus 1000 kr - 8x omsättning, Min. odds 1.8. Giltig i 60 dagar. Se fullständiga regler & villkor på comeon.com Spela ansvarsfullt. Välkommen till Spelpaus.se I Stödlinjen för spelare och anhöriga


Villkor och krav:  Referera till ComeOn för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

+18. Välkomstbonusen gäller endast nya kunder vid första speltillfälle. Min insättning 100 kr. Max bonus 1000 kr.


FAQ: Albanien - Spanien EM 2024

Här får ni svaren på de vanligaste frågorna om Albanien mot Spanien i EM.

När spelas matchen mellan Albanien - Spanien?

Matchen mellan Albanien och Spanien i EM 2024 spelas den 24 juni med avsparkstiden 21.00. Se vår guide spelschema em fotboll till samtliga matcher i slutspelet.

Vilka vann senaste mötet mellan nationerna?

Lagen möttes senaste i en träningslandskamp 2022 där Spanien vann med 2-1.

Var kan jag se Albanien - Spanien?

Du ser EM-matchen mellan Spanien och Albanien på TV4 Play den 24 juni klockan 21.00.

Vilket lag är favoriter mellan Albanien - Spanien?

Spelbolagen håller Spanien som favoriter med odds runt 1,50.

Feedback