Annons

Speltips på Handbolls-VM 2023

Uppdaterad
Pontus.BlomExpert Pontus.Blom
Skriver odds- och spelartiklar samt delar speltips här på betting.se. Har en gedigen bakgrund inom spelindustrin där jag jobbat flera år som oddsättare på flera av de största spelbolagen. Du kan lita på att jag håller dig uppdaterad med det senaste och bästa inom sport- och spelvärlden.
Visa mer
Show less

Vi på Betting kommer att ha stort fokus på Handboll VM herrar, turneringen som börjar onsdag 11 januari. Om du letar efter de hetaste och bästa tipsen för handbolls-VM 2023 så har du kommit rätt. Som ni kanske redan vet så avgörs årets VM i Polen och Sverige, finalen kommer att spelas på Tele2 Arena i Stockholm och Solbergs mannar lär vara mycket sugna på att nå dit och få spela om guld inför hemmapubliken. Under VM 2021 blev det en tung finalförlust för våra svenska hjältar mot Danmark. Nu hoppas vi på revansch för våra blågula hjältar och att de står som vm vinnare 29 januari då finalen spelas. Häng med oss då vi kommer ge dig mängder av spännande speltips handbolls vm.

Här hittar du de bästa speltipsen för handbolls-VM 2023!

Våra tipsexperter jobbar just nu hårt för att hitta de bästa speltipsen för handbolls-VM 2023. Här hittar du de bästa och mest spännande speltipsen för VM i handboll. Så det är bara att börja läsa in dig och sätta tänderna i vilka spel som du tycker ser intressanta ut. Om du vill ha bättre koll på när matcherna spelas rekommenderar vi att du besöker våran sida för spelschema handbolls vm 2023.

Speltips: Vinnare av handbolls-VM 2023

Fyra nordiska länder är med bland de största favoriterna att ta hem VM. Danmark har vunnit två raka VM och är givetvis guldfavoriter igen. Sverige är hemmanation och tog VM-silver senast. Norge och Island får ses som outsiders men kan mycket väl skrälla. Sen har vi även Frankrike som ser starka ut som vanligt och man lär vara sugna på revansch efter en fjärdeplats 2021. Även Spanien som kom trea senast är redo för att gå för guld.

Under senaste VM 201 i Egypten så spelade turneringen utan publik på grund av pandemin som var i full gång då. Nu är publiken tillbaka på läktarna och Sverige kommer få ett stort stöd på sina matcher. Visst det är att tippa med hjärtat, men vi tror att Solbergs landslag kan överträffa sin silverbragd från 2021 och stå som vinnare i år. Sverige vinner handbolls-VM till oddset 6,50 @Unibet.

TILL UNIBET!

Speltips: Vinnare av skytteligan i VM 2023

Det är ofta lurigt att tippa vem som vinner skytteligan i ett handbolls-VM. 2021 vann Frankis Marzo från Qatar, och mästarlaget Danmark fick en spelare på femteplats, nämligen Mikkel Hansen. Just Hansen är favorit hos spelbolagen att ta hem skytteligan i år. Vi tänker dock att det finns chanser för en skräll i kampen om skytteligatiteln.

Norges Sander Sagosen kom tvåa med 54 baljor. Sagosen har varit skadad länge och hans form är nog inte på topp, istället finns det en annan norrman med stor potential. Sebastian Barthold. En liten outsider, men oddset är fint och Norge kan producera mycket mål framåt. Sebastian Barthold vinner skytteligan i VM till oddset 9,00 @Unibet.

TILL UNIBET!

FAQ speltips handbolls-VM 2023

Här kommer de vanligaste frågorna om handbolls-VM 2023 och svaren på dessa frågor.

Vilka speltips rekommenderar Betting?

Vi ger er både speltips på långtidsspel som du kan lägga innan VM drar igång och dagliga speltips på kommande matcher under VM.

Vilka är de hetaste speltipsen för handbolls-VM 2023?

De två kanske hetaste speltipsen på handbolls-VM hittar du på denna sida. 

Vilket är det bästa spelbolaget för handbolls-VM?

Det går egentligen inte att utse det bästa spelbolaget, då de olika bolagen har olika odds och olika marknader. Men vi gör vårt bästa för att samla de bästa speltipsen från olika operatörer under VM.

Feedback