Reklam

Game of Thrones Odds - Spela på Game of Thrones här!

Spela på den extremt populära fantasyserien Game of Thrones, trots att den är avslutad!

Spela på att Game of Thrones vinner pris på Emmy Award!

Klicka här för att gå till vår genomgång inför Emmypriset 2019.

 

Endast Betsafe erbjuder Game of Thrones odds inför sista episoden

För att kunna hitta GOT odds behöver du klicka på knappen som heter "hitta oddsen här" nedan och följa stegen: 

  1. Registrera ett konto
  2. Navigera till Sportsbook
  3. Klicka på Övrigt>TV Specials
  4. Bläddra bland oddsen och placera ditt spel innan oddsen försvinner!

Betsafe

100% upp till 500 SEK

18+, regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
Snygg sajt
Flera specialspel
18+, regler och villkor gäller

Oavsett om du har missat den eller är helt förlorad i den så fungerar denna artikel för alla. Nu när sista säsongen står för dörren med säsongsstart den 15 april 2019 är det många tankar och funderingar om vad som kommer hända och vart man hittar de allra bästa game of thrones oddsen och vad exakt man bör spela på för att hitta mest värde. I denna guide kommer vi att gå över samtlig information som redan släppts och hur man kan vinna ifrån det. 

Game of Thrones Betting odds

Vi har vänt på tankarna här och att hitta ett bet eller speltips som kunde vara det mest rimliga för just denna fråga är extremt svårt. Skaparna av den här serien har också gjort den så att det i prinicip är omöjligt att förutse vad som ska hända. Dels för att några få saker kan ändra historien i avsnitten men också att allting i den här serien är möjligt. Vår bakgrund vi sammanfattat kan ge dig lite tankar om vad som är rimligt och hur serien slutar. Det är bara du som kan lägga ditt bet och speltips på Game of Thrones odds utifrån vad du tror är rimligt i storyn. Vi tror att många stryker med i sista säsongen och det kommer inte vara något lyckligt slut. Vi tror också att det blir någon ganska otippad karaktär som kommer att hamna på tronen. Arya, The Knights King, The White Walkers eller Sam kanske. Många av karaktärerna kommer att ha uppgifter som leder fram till ett resultat men endast få kommer att ha möjlighet att ta Iron Throne i besittning. Framförallt kommer du kunna spela på game of thrones odds där det gäller att karaktärer ska dö, riktigt synd att vi inte kan skapa några gruppspel på detta då det i princip redan finns en lista över vilka kommer dö redan idag. 

Vem kommer härska i Westeros?

Game of Throne odds: Vem kommer härska Westeros? Bästa odds Spelbolag
Bran Stark 1,20
Sansa Stark 5,00
Tyrion Lannister 8,50

Sansa Stark här är sjukt spelvärt - Spela hos Betsafe

Asså jag ser inte att Bran blir härskare av någon anledning, jag kan väl ändå typ 5,00 är jävligt högt värde här eller är det bara jag? 

Det är typ vem som helst gissning såvida det ser ut nu, men det är självklart värt att spela på denna special.

Lägg tipset nu på Betsafe

Hitta alla tillgängliga odds nedan. 

Ytterligare ett intressant odds att fundera över. Är det verkligen den populära Jon Snow som kommer göra det och i så fall på vilket sätt. Tankar gör gällande att det kan vara Jamie Lannister som genom att använda skorpionen och omforma valkyria svärdet till en pil kan avsluta The Night King's framfart. Om du tycker det låter helt rimligt är det i detta skede 9 gånger pengarna på det bettet. Är det tänkt att det är Jamie så kan han i och med det också återfå sin titel som "Kungadräpare". Läs även nedanför vilka game of thrones odds som erbjuds av Betfair och Unibet.

Vad som helst kan hända i säsong 8 och här kan du spela på det 

Vad kan då hända under den sista säsongen av Game of Thrones och vad är mest troligt. Vi ger dig de absolut bästa av game of thrones odds genom att gå igenom de värde som finns och tänkbara scenarier. Tänk på att denna säsong endast har sex stycken avsnitt, dock har vi hört att avsnitten ska vara längre än de tidigare. Kanske blir det samma tid totalt vi får se denna spännande serie och med längre avsnitt blir det mer intensivt tittande. En sak som är utmärkande i säsong 8 är att det kommer att återkomma karaktärer i serien som man inte alls trodde skulle komma tillbaka. Vi kan bara gissa att det är helt oförutsägbara personer som kommer dyka upp, och hur ska vi ha med dem i beräkningen? Ja oddsen och möjligheterna kommer att ändras direkt efter första avsnittet, var så säkra. Många teorier finns och om Jon Snow kunde återuppväckas, vem kan då inte komma tillbaka, kanske till och med Ned Stark kan dyka upp igen. Vi vet att det låter konstigt men låt dig inte luras av omöjliga situationer och händelser. I Game of Thrones kan nämligen allting hända. Se till att du har de bästa game of thrones oddsen så att du inte missar något spelvärde. Vi går igenom hur du bäst spelar på Game of Thrones längre ner.

Vem blir härskare i Westeros i Game of Thrones säsong 8?

En av de största frågorna, helt klart. Vi börjar med att titta lite på oddsen som vi denna gång tar från Unibet. Många av sportsbetting sidorna vi rekommenderar har Game of thrones odds och du hittar dem enkelt här på vår sida. Odds av denna typ bygger på att när säsong 8 är slut gäller oddset. Om utfallet blir att ingen sitter på tronen kommer ditt bet att annuleras.

Bran Stark är ju en klar favorit till att sitta på tronen vid säsongens slut om vi tittar på oddsen här ovan.  Här finns det många varianter och hela säsong 8 kommer att leda till denna utgång och resultat. Kommer Cersei lyckas sitta kvar eller själv bli dödad. Hur går det med återtagandet av Westeros för Daenerys Targaryen, finns det tillräckligt med kraft för att lyckas. Är det till och med Sam som kommer sitta på tronen? Har Sam en nyckelroll här då han tidigare syntes i biblioteket i Oldtown under ett gyroskop som syns i inledningen till Game of Thrones, eller är det helt enkelt Tyrion som kommer regera. Jon Snow har på något sätt i hela serien haft den där underliggande styrkan att återkomma till tronen och regera men kommer han klara det eller kommer han att dö i säsong 8. Arya är en beräknande karaktär som har ett tydligt mål, vilket är det egentligen? Kanske att sitta på tronen, eller är det Daenerys roll, eller söker hon egentligen något annat.

Tänk såhär när du vill spela på Game of Thrones

  • Tänk igenom vilka delar i serien som du är bäst på och vilka karaktärer som du känner till och tror mest om. Leta efter bet på dessa i olika former.
  • Om du tror på favoriten i serien ska sitta på Iron Throne så försök undvika det bettet eftersom det troligen är lågt odds. Kanske bettingbolagen tror samma. Ett lågt odds kommer inte ge stora utbetalningar. Försök tänka igenom historien och vad som skulle kunna hända och tänk på sannolikhet och vilka odds som då kunde vara rimliga. Vi tänker att favoriten inte kommer bli den lyckosamma här utan kanske till och med dör. Någon annan kommer att få den åtråvärda tronen.
  • Leta efter lite mer kvalificerade odds som vilka karaktärer som kommer att klara sig igenom säsongen, eller kommer att dö. Här kan du kombinera flera och se till att få ett bra odds om dina förutsägelser slår in.
  • Lägg ett mindre bet som har ett högt odds och som kanske inte är det givna. Här kan du dra nytta av ett högt odds och ändå hålla dig på den del som gör att bettet ändå är realistiskt. Tänk på att det som i början av säsongen verkade helt orealistiskt nu lite längre fram var ett bra scenario. Oddsen har säkert ändrats då men la du ditt odds före säsongen började kunde du utnyttja maximalt av det.

Vi hoppas du fått med dig lite tips på hur du kan tänka och vad vi tror som kan hjälpa dig på vägen att ta dina egna beslut kring hur du vill lägga dina bet.  Tänk på att alltid spela ansvarsfullt och för pengar du har råd att förlora.

Alla odds som nämns i denna artikel var de gällande oddsen när artikeln skrevs. Oddsen kan därför ha ändrats vid det tillfälle du läser artikeln och du får själv ta reda på aktuella odds genom att använda någon av våra rekommenderade bettingsidor. Alla scenarier och tankar ska endast ses som våra egna och ska inte påverka dina egna placerade odds, du är själv ansvarig för att lägga dina bet på det sätt som du anser bäst. Artikeln har skrivits innan Game of Thrones säsong 8 har haft sitt första avsnitt.

Game of Thrones speltips

Under de säsonger som har varit har det florerat många olika speltips och eftersom serien är så extremt oförutsägbar är det lite extra roligt att lägga bet på den. Det har också varit extremt svårt att hitta rätt spel och game of thrones speltips. Många har ställt sig frågan "vad ska jag betta på i game of thrones" för att komma så nära som möjligt den tänkbara utgången och det är en fråga som vi också kommer att ställa oss denna gång. Läs vår speltipssida för att se aktuella game of thrones speltips.

Först tar vi en tillbakablick genom de olika säsongerna och vad som har hänt i korthet. På det sättet får du också en bra sammanfattning som bygger en bild av hur den sista säsongen ser ut. Kom ihåg att den här serien förvånar hela tiden och tänkbara slut med lyckliga lösningar nog inte står på regissörens storyboard. 

Kommer The White Walkers nå fram till King's Landing i säsong 8?

Slutet på säsong 7 talar för The White Walkers och inte bara King's Landing som är frågan på detta bet. Kommer ni ihåg vad som hände med en av Daenerys drakar? Precis, The Night King helt enkelt förvandlade den till en White Walker drake. Här finns en del riktigt starka krafter och vad mer kan förvandlas om det nu börjat på det sättet? Kanske kan The White Walkers snabbt bygga sig en arme och fortskrida att erövra mark. Vem ska stoppa dem från att nå King's Landing? Kanske Bran Stark i så fall, eller är det han som i själva verket är The Night King?

Vi tror att The White Walkers kommer att nå fram till King's Landing, Vad tror du? Tror du inte det är det faktiskt som oddsen ligger nu 3,5 gånger pengarna på det bettet.

Personer som överlever till slutet på säsong 8

Tryck här för att se resten av oddsen hos Unibet

Tror du att Iron Throne kommer att bli förstörd under säsong 8 kan detta vara ett intressant bet för dig. Tänk på att olika bettingbolag har olika varianter på odds varför det kan vara en bra idé att titta på flera olika och kanske att även ha konto på olika. Om du tänker dig ett bet som inte finns på det bolag du brukar betta så titta in till några andra så har de kanske en väl utvecklad lista på många fler varianter. Oddset nedan har vi tagit från LeoVegas och gäller för om Iron Throne blir förstörd i säsong 8.

Vem gifter sig under säsong 8 i Game of Thrones

Har du känsla för vad som händer när det kommer till giftermål kan just detta odds vara intressant. Dessa har vi hämtat från Unibet. Tror du det är dags för Arya Stark att gifta sig för att kanske uppnå någonting. Hon är väldigt beräknande och målinriktad. Kanske är det dags för ett nytt steg med giftermål? Oddsen ser väldigt bra ut om du tror på det upplägget. Om dina tankar om vad som ska hända går ihop med ett bra bet och odds kan det vara extra roligt att tjäna ihop några extra kronor och samtidigt följa serien. Vi tycker det är väldigt roligt att lägga bet på både sport och andra specialare varför vi gärna håller utkik efter odds som kan vara extra förmånliga. Tyvärr ser vi nu att dessa odds har tagits bort för Daenerys, attans!

Tillbakablick på alla tidigare säsonger i Game of Thrones

Om du inte sett alla avsnitt hittar du en genomgång här nedan med sammanfattningar. Frågan man ofta ställer sig är ju vad ska jag betta på game of thrones om jag vill tjäna lite extra och kanske få lite mer spänning när jag ser avsnitten. Att hitta game of thrones odds gör du enkelt hos våra leverantörer här på vår sida. Vi har endast leverantörer som har svensk spellicens och dina vinster är då också skattefria. Oddsen är inga problem men snarare vilka odds som kan vara rimliga eller möjliga att lägga. I slutet av sammanfattningen gör vi en kort analys av vilka som var de populäraste oddsen under förra säsongen och sen ger vi dig tips på hur du ska tänka när det gäller Game of thrones odds 2019. Ska du bli lyckosam i betting på denna serie behöver du tänka utanför ramarna. Om du vill läsa sammanfattningen om alla tidigare säsonger fortsätter texten längre ner.

Game of Thrones säsong 1

Game of Thrones

Källa för bilden: Gameflip.com

Jon Arryn dör plötsligt och det är kungen Robert Baratheons närmaste man. Nu tillfrågas Eddard "Ned" Stark, som är kungen i norr, att istället bli kungens närmaste man och högra hand, vilket han också blir.

I en sexscen mellan drottningen Cersei och hennes bror Jamie råkar Bran Stark bli vittne till denna då han klättrar på utsidan av tornet. Han blir nedputtad av Jamie men dör inte utan blir förlamad. Jon Snow, Eddards oäkta son beger sig till den stora muren i norr som håller vildarna borta och tar värvning i Nattens Väktare.

Khai Drogo från krigarstammen Dothraki gifter sig med Daenerys, detta är ett utbyte mot en armé som Viserys Targaryen behöver för att återta tronen man förlorade tidigare. Dock blir han sedan dödad av Khal Drogo. Kort därefter dör även Khal Drogo och den mer eller mindre nygifta Daenerys Targaryen kliver in i det brinnande bålet med tre drakägg och kommer istället ut oskadd, med tre drakungar som ska visas sig fylla en viktig funktion i kommande säsonger.

Kungen Robert dör av en gris som anfallit honom och den unga sonen Joffrey tar över. Här kommer det även fram att Joffrey inte kan vara den riktiga arvtagaren eftersom blont hår inte finns i ätten Baratheon, genom Ned's misstankar. Det kommer fram att Joffrey är ett resultat av Cersie och Jamies förhållande. Joffrey befaller att Ned ska avrättas genom halshuggning, vilket också sker.

Tyrion Lannister hamnar i trubbel och blir tillfångatagen av Lady Catelyn Stark som anklagar honom för att ha försökt mörda Bran Stark och att ha mördat Jon Arryn. Tyrion klarar sig genom en tvekamp som Bronn utför åt honom i ett hämndmotiv.

Game of Thrones säsong 2

Maktspelet ökar i denna säsong och det är många som vill regera och som även startar krig med varandra. Nu blir Tyrion Lannister kungens högra hand. Stannis Baratheon som är den yngre brodern till den tidigare kungen vill komma åt tronen samt även Renly som dock dör. I slaget vid Blackwater bränner Tyrion Lannister hela Stannis Baratheon's flotta. Rob Stark försöker gå samman med Balon Greyjoy men det slutar med att Theon Greyjoy istället tar över Winterfell. Theon blir sedan fånge hos familjen Bolton. Arya Stark som är yngsta dottern i familjen Stark flyr från sitt fängelse men räddar även Jaqen H’ghar och kommer över en mystisk peng som hon kommer få nytta av framöver. Daenerys vandrar över öknen med folket och det är en tuff vandring och även hennes drakar blir sedan stulna. Jon Snow går till vildingarna och träffar där en av dem, Ygritte.

Betta på Game of Thrones hos Unibet

Game of Thrones säsong 3

Daenerys Targaryen ger inte upp så lätt utan fortsätter sträva framåt för att bygga en egen armé. I staden Astapor lurar hon av mästaren alla hans soldater och låter sedan en av drakarna helt enkelt rosta honom. Sen befriar hon alla slavar genom att beordra dom att döda sina övervakare. Hon utökar även armén med The Second Sons.

Jon Snow som tog sig till vildingarna och träffade Ygritte blev också förälskad i henne. Tyvärr avslöjas dubbelspelet att han försökt intfiltrera dem och Ygritte skadar honom men med vilje låter hon honom leva. Han flyr tillbaka. Bran Stark upptäcker en magisk förmåga att ta sig in i andra varelsers sinnen. Arya Stark reser runt med The Hound som blir hennes följeslagare och beskyddare. Robb Stark tror han har möjlighet att få hjälp av Walder Frey men där trodde han fel då alla mer eller mindre blir avrättade eller snarare slaktade i den scen som är känd som The Red Wedding. Tyrion Lannister gifter sig också i denna säsong med Sansa Stark. Jamie Lannister blir av med sin ena hand då han blir tillfångatagen av familjen Bolton.

Game of Thrones säsong 4

Game of Thrones

Källa för bilden: Game of Thrones Wiki - Fandom

Joffrey Baratheon, eller om ni vill Lannister, tar och gifter sig med Margaery Tyrell. Dessvärre får han inte uppleva sin gifta tid särskilt länge då han blir förgiftad på bröllopet och helt enkelt dör och hans yngre bror som heter Tommen utses till kung. Tyrion Lannister får ta skulden för mordet och som tidigare väljer han att slåss för sin rätt. Det råkar vara så att Tyrions vän Oberyn Martell befinner sig i staden och har en del ouppklarade saker med motståndaren som kallas The Mountain. Duellen slutar dock med att de båda helt enkelt dör i en blodig scen. Tyrion lyckas ändå fly med hjälp av Jamie Lannister, men innan han ger sig av stryper han sin före detta älskarinna Shay som nu har ihop det med Tyrions far och han passar faktiskt även på att ta livet av fadern också. Arya Stark och The Hound blir uppspårade av Brienne of Tarth som har avgivit ett löfte att föra Arya åter till Jamie. Daenerys Targaryen har problem med drakarna som gör lite som de vill och eldar upp hennes folk, och hon blir tvungen att spärra in dem i en mörk fängelsehåla. Little Finger blir tvungen att gifta sig med Lady Lysa och när han gjort det tar han livet av henne, vilket var hela planen från början. En stor attack sker mot muren av vildingarna som dock slås tillbaka. Ygriette dör i ett rörigt slag inne i försvarsborgen och sedan kommer förstärkning från Stannis Baratheon som leder mycket soldater mot vildingarna som får ge upp. Bran möter också den treögda korpen i denna säsong.

Game of Thrones säsong 5

Säsong 5 innehåller massor av händelser och vi tar bara upp några här som en sammanfattning. Tyrion Lannister blir rådgivare till Daenerys Targaryen. Tommen Baratheon, det vill säga den nuvarande kungen gifter sig med Margaery Tyrell. Samtidigt börjar religiösa krafter styra och den homosexuella Loras Tyrell fängslas. Även Cersei Lannister fängslas för sitt samröre med sin bror och får gå helt naken genom staden, inte ett trevligt gatlopp för Cersei. Jon Snow blir vald till commander på Castle Black och han sluter också ett avtal med vildingarna. Dock tycker soldaterna att han genom detta förrått dem och sonika dödar honom med knivhugg. Arya Stark tränar med The Faceless men. Stannis Baratheon offrar sin dotter genom att bränna henne på bål. Inget går riktigt Stannis väg här för även hans fru tar livet av sig genom att hänga sig. Daenerys hamnar i upplopp i staden och flyr genom att en av hennes drakar räddar henne. Dock blir hon tillfångatagen av Dothrakis när hon befinner sig uppe bland bergen där draken landat.

Game of Thrones säsong 6

Häng med på den här riktiga upp och ner resan i säsong 6 där handlingen direkt sätter oss i Westeros och där Jon Snow dödades med knivhugg i Castle Black. Men nu hamnar allt på ända då Melisandre faktiskt återupplivat honom, på nåt magiskt vis kan vi säga. Sansa Stark lyckas fly och återförenas med Jon Snow. Bran har hjälp av den treögda korpen. Tyrion Lannister har fullt upp med alla uppror och besvärliga situationer med fiender. Arya drar sig inte för något och adderar fler döda till sin lista, väldigt målinriktat. Huvudkaraktärerna här är Jon och Dany och säsongen knyter ihop många trådar som har känts lite avlägsna som nu får nya intressanta möjligheter. 

Spela hos LeoVegas på Game of Thrones

Game of Thrones säsong 7

Cersei Lannister har till slut gjort sig själv till drottning över de sju kungarikena genom att göra sig av med alla sina motståndare. Till sin närmaste rådgivare har hon Qyburn. Dock har nu Cersei fått en hel del nya fiender när hon utropat sig till drottning över de forna samarbetspartners hon haft. Kan detta vara början till slutet vad gäller makten för Lannister?. Brienne of Tarth och hennes väpnare  har rest till Riverrun för att försöka övertala Blackfish att hjälpa Sansa Stark att ta makten över Winterfell från Boltons men försöket misslyckades. Araya Stark kryssar av flera personer på listan och hon börjar med Walder Frey som är den sista som är i livet efter The Red Wedding. Kommer ni ihåg The Hound som reste med Araya förut, han har överlevt trots sina skador med Brienne och hamnar återigen med Brotherhood Without Banners. Kungen Balon Greyjoy blir mördad av sin yngre bror Euron Greyjoy. Balons son Theon och Yara har stulit hundra skepp från Iron Fleet och ger sig av för att ansluta sig med Daenerys. Ellaria och The Sand Snakes har startat en kupp och mördat prins Doran Martell och hans arvinge. Ellaria ansluter sig nu också till Daenerys. Jon Snow och Sansa Stark har besegrat Bolton och har återtagit Winterfell. Jon blir utpekad som kung i The North, Daenerys Targaryen sätter segel mot Westeros tillsammans med den arme hon har samlat ihop och mycket kommer att hända på vägen. Bran Stark har tränat sina förmågor och även upptäckt några förödande hemligheter. Bran förbereder sig för att möta The Night King.

Sammanfattning och analys av Game of Thrones från tidigare år med odds

När det handlar om game of thrones betting så gäller det att inte vara realistisk utan istället att tänka att det oförutsedda kan hända. Ska du maximera dina chanser för den sista säsongen så gäller det att tänka rätt. Vem kommer regera Westeros och sitta på Iron Throne? Det tar vi längre ner.

Nu tar vi en titt på de odds som var mest lyckosamma under förra säsongen för att ge dig lite bakgrund.

Vem dog först i säsong 7 av Game of Thrones?

VAL

Petyr Baelish

ODDS

2

Ellaria Sand 5
Euron Greyjoy 7
Gregor Clegane 7
Melisandre 8
Cersei Lannister 9
Arya Stark 11
Jaime Lannister 13
Tyrion Lannister 34
Jon Snow 101
Daenerys Targaryen 101

Det var Littlefinger eller Lord Petyr Baelish. Faktiskt låg oddsen så att det också var mest troligt och nån storvinst gick det inte att kamma hem om du hade satsat på det bettet. Hade du lagt på Jon Snow hade det varit 100/1 vilket såklart gett en del men helt felt karaktär såklart. Jon är ju tänkt att uträtta stordåd framöver, det vet vi ju alla.

Vem sitter på Iron Throne när säsong 7 slutar?

Ja det var Cersei som satt på Iron Throne när säsong 7 gick till ända. Oddsen för det var 2/7 eller då istället 1,28 gånger pengarna. Det fanns många andra odds för det som vi redovisar här nedan:

VAL

Cersei Lannister

1,28

Jon Snow 4
Daenerys Targaryen 5
Petyr Baelish 8
Tyrion Lannister 13
Gendry 21
Bran or Benjen Stark 21
Jaime Lannister 26
Arya Stark 34
Sansa Stark 41
Theon Greyjoy 51
Davos Seaworth 51
The Night King 67
Varys 67
Euron Greyjoy 67

Game of Thrones stream och vad du ska tänka på

Oavsett om du inte sett Game of Thrones tidigare eller om du är ett inbitet fan som följer med varenda händelse vill vi ge lite information om hur du bäst streamar Game of Thrones säsong 8 samt även kan se tidigare säsonger.

Game of Thrones är en amerikansk serie som skapats av HBO. Detta är en av världens mest populära serier.

Vill du se Game of Thrones kan du se den på HBO där du enkelt kan streama den, bara du har en internetuppkoppling och ett konto. Här finns även tidigare säsonger med alla kompletta avsnitt så att du enkelt kan få tillgång till samtliga säsonger. Du kan även hitta serien hos andra streamingtjänster men kanske inte med alla säsonger tillgängliga.

På vilket sätt kan jag lägga bet på Game of Thrones?

Game of Thrones är vad man kallar en specialare hos bettingbolagen. Det betyder att det inte är en vanlig sport men ändå en händelse som är intressant att lägga bet på för många personer. Betvarianterna är olika hos olika leverantörer och du kan hitta många bet hos en leverantör och betydligt färre hos en annan. Vissa har bara ett bet som vem som kommer vinna Game of Thrones säsong 8.

Feedback