Reklam

Emmy Award 2019 – odds och speltips på Game of Thrones och Chernobyl

Emmy Award 2019 äger rum den 22 september och det går att spela på priset hos bland andra Unibet. Enligt spelbolagens odds är både Game of Thrones och Chernobyl favoriter att vinna sina respektive kategorier.

Emmypriset är en amerikanskt gala som belönar olika film- och serieproduktioner under året. Tillställningen kan lite slarvigt beskrivas som tv-branschens motsvarighet till Oscarsgala.

Det mest prestigefyllda priset under Emmy Award delas ut till program som sänds kvällstid, till exempel "Bästa pratshow" och olika tv-serier. "Kvällspriserna" har delats ut sedan 1949 och från 1974 finns ett särskilt Daytime Emmy Award.

OBS! Besök Unibet för senaste odds på Emmygalan, då de uppdateras ofta nu nära inpå galan.Odds på film Emmy Award

Game of Thrones väntas vinna Bästa dramaserie

Superserien Game of Thrones är storfavorit till att ta hem titeln som "Bästa dramaserie". TV-serien trollband en hel värld och det är lätt att glömma bort att seriens premiär faktiskt var redan 2011. Efter 8 säsonger och totalt 73 avsnitt fick serien sitt slut i maj tidigare i år.

Vem vet, kanske belönas serien med pris på Emmy Award?

Odds på Bästa dramaserie 2019

Chernobyl favorit att vinna Bästa miniserie

Den brittisk-amerikanska serien Chernobyl hade premiär 6 maj i år och och bestod bara av fem avsnitt. Den 3 juni var Craig Mazins skildring av kärnkraftsolyckan i Tjernobyl över, även om avsnitten väckte stor uppmärksamhet både i och utanför communityn.

Kommer Chernobyl ta hem priset för Bästa miniserie, månntro?

Odds på Bästa miniserie 2019

Bästa kvinnliga huvudroll (dramaserie)

Ett pris som väger tungt på Emmy Award är det till Bästa kvinnliga huvudroll i dramaserier. Oddssättarna verkar här säkra på att Killing Eve-duon Sandra Oh och Jodie Comer har bäst chanser att vinna, men Emilia Clarke från Game of Thrones kan bli en riktig outsider till sex gånger pengarna.

Bästa kvinnliga huvudroll (komediserie)

I kategorin Bästa kvinnliga huvudroll i komediserier skulle allt annat än en seger för Veep-skådespelaren Julia Louis-Dreyfus vara en dunderskräll. Rachal Brosnahan från The Marvelous Mrs. Maisel och Phoebe Waller-Bridge från Fleabag kan möjligen utmana enligt Unibet.

Bästa manliga huvudroll (dramaserie)

En kategori som enligt oddsen inte har någon riktigt säker favorit är Bästa manliga huvudroll i dramaserier. Bob Odenkirk från Better Call Saul är visserligen favorit, men Jason Bateman från Ozark skuggar sannolikhetsmässigt strax bakom.

Bästa manliga huvudroll (komediserie)

Oddssättarnas favorit till priset som Bästa manliga huvudroll i komediserier är Bill Hader från serien Barry. Han skuggas enligt oddsen av Michael Douglas (The Kominsky Method).

Fler odds på film hos Unibet

Unibet är ett svenskgrundat spelbolag som erbjuder odds på betydligt mer än bara sport. De sätter tidigt odds på allt från film, kultur och politik – ja, till och med på vilket väder det ska bli.

Det är ett av Europas största spelbolag och fick besked om sin svenska spellicens redan i november 2018.

Om du skapar ett spelkonto via oss på Betting.se får du dubbelt så mycket att spela för jämfört med din första insättning. Klicka dig vidare för att läsa mer och bläddra igenom deras odds på film!

100% upp till 2000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
Svensk gigant inom betting
Bättre odds än de flesta
18+ | Regler och villkor gäller

Feedback