Annons

Speltips till EM 2024

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Vi på Betting satsar stenhårt på att ge er de bästa speltipsen för EM-kvalet och framförallt för det svenska landslaget. Kvalet ser ut att bli en riktig höjdare och Sveriges grupp är stentuff men samtidigt en stor utmaning för Jannes grabbar. Spelbolagen satsar givetvis stort på EM-kvalet och det kommer att finnas mängder av bra och intressanta odds, från kvalets början i mars till dess slut i november.

Hur hittar du de bästa speltipsen för EM-kvalet i fotboll?

Som vanligt när det vankas stora mästerskap i fotboll, så är Betting.se redo att ge dig de bästa speltipsen och tipsen. EM-kvalet är inget undantag och våra grymma spelexperter är taggade till tänderna inför Sveriges väg mot fotbolls-EM 2024 i Tyskland. Förvänta dig speltips med fina, höga odds som ger ett mycket bra spelvärde. Se till  att redan nu följa oss och se vilka speltips som redan nu finns tillgängliga inför EM-kvalet.

Speltips: Vinnare av Grupp F

Som sagt ser det ut att bli en tajt kamp om vilka två nationer som går vidare från gruppen och vilket land som tar hem segern av grupp F. Belgien är favoriter, men ganska knappa sådana. Österrike skuggar tätt bakom och Sverige är hack i häl på Österrike. Matcherna topplagen emellan kan bli avgörande och där har Sverige en liten fördel, så man möter Belgien hemma i den första matchen.

Visst vi tippar lite med hjärtat, men vi tror att Sverige har en fin chans att besegra Belgien där och då får man vind i ryggen som kan hjälpa landslaget att segla igenom EM-kvalet till en gruppseger.

Spela Sverige gruppvinnare till 6,00

FAQ speltips EM-kvalet i fotboll

Vilka speltips rekommenderar Betting?

Vi har redan nu en hel del långtidsspel som du kan ta till dig och spela på innan kvalet drar igång. Sedan siktar vi på att uppdatera med andra spel under kvalets gång.
 

Vilka är de hetaste speltipsen för EM-kvalet?

De två allra hetaste speltipsen hittar du högre upp på denna sida.
 

Vilket spelbolag är bäst för speltips på EM-kvalet?

Det går inte att peka ut ett spelbolag, då de har olika odds och olika marknader. Ett spelbolag som vi tipsar lite extra om är dock LeoVegas.
 

Feedback