Annons

Odds på kvalet till EM 2024

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

På den här sidan går vi igenom alla grupperna med tillbörliga odds i kvalet till Fotbolls-em 2024. Den 24 mars börjar kvalet som leder upp till EM 2024 i Tyskland. De två första i varje grupp får en direktplats till mästerskapet och ytterligare tre lag kvalificerar sig via Nations League play off. Tyskland är direktkvalificerade i egenskap av värdnation.

Fotbolls-em kval odds

Vi har samlat alla odds för varje EM-kvalgrupp. Så letar du efter fotbolls-em kval odds har du kommit helt rätt. Håller du med oddssättarna eller tror du att någon av favoriterna ryker redan i kvalet?

Odds Fotbolls-em kval Grupp A

Se senaste oddsen på grupp A i EM-kvalet nedan.

Spanien såg oinspirerat ut i VM och alla var överens om att det blev för mycket bolltrillande och för lite skapade målchanser. Men inte bränner man det här? Georgien, Cypern och Skottland är helt enkelt för dåliga. Spanien skulle förmodligen ta en topp 2-plats med sitt D-lag.

Däremot ser Norge fina ut, de är solklara andrahandsfavoriter i gruppen och om Spanien inte höjer sig från VM så kan det bli ett tuff kamp om förstaplatsen i gruppen. Norge har ju trots allt Martin Ødegaard, som gör succé i Arsenal, och Erling Haaland som leder skytteligan i Premier League överlägset. En farlig anfallsduo för alla försvar.

Odds Fotbolls-em kval Grupp B

Se senaste oddsen på grupp B i EM-kvalet nedan.

De toppseedade lagen sticker ut i den här gruppen. Nederländerna gjorde ungefär vad man kunde i VM, där Argentina vann kvartsfinalen på straffar. Har inte riktigt bredden för att gå hela vägen i ett mästerskap men oddsen på att de kvalar in till EM 2024 är väldigt låga.

Frankrike borde så klart ta förstaplatsen. En revanschsugen Mbappé går för målrekord i landslaget och det är bara en tidsfråga innan Giroud får ge ifrån sig det rekordet.

Irland och Grekland gör upp om tredjeplatsen. Det ska dock vara sagt att varken Grekland eller Irland är oävna på hemmaplan. Om något av de toppseedade lagen åker på en torsk tidigt i kvalet kan gruppen öppna upp sig ordentligt.

Odds Fotbolls-em kval Grupp C

Se senaste oddsen på grupp C i EM-kvalet nedan.

Malta är som vanligt slagpåse i de här sammanhangen. Men både Ukraina och Nordmakedonien har potential att skrälla på hemmaplan mot både Italien och England. Särskilt Italien som brukar vara loja i kvalsammanhang. Men utgångstipset är så klart att det blir Italien och England som tar plats 1 och 2.

Odds Fotbolls-em kval Grupp D

Se senaste oddsen på grupp D i EM-kvalet nedan.

Det kan inte varit kul för oddssättarna att bestämma fotbolls-em kval odds på den här gruppen. Kroatien är så klart favoriter, men genomgår just nu en generationsväxling. Bakom Kroatien är det vidöppet. Wales är enligt oddsen andrahandsfavoriter att kvalificera sig till EM 2024 men Turkiet har fått en drömlottning. Kvalar inte turkarna in nu, då blir det nog inga fler mästerskap på en herrans massa år.

Odds Fotbolls-em kval Grupp E

Se senaste oddsen på grupp E i EM-kvalet nedan.

Ännu en svag grupp. Polen förstaseedade och Tjeckien andraseedade. Men vilka ska utmana? Albanien, Färöarna och Moldavien är alla för dåliga.

Odds Fotbolls-em kval Grupp F

Se senaste oddsen på grupp F i EM-kvalet nedan.

Kunde så klart blivit en enklare lottning för Sverige men helt missnöjda borde man inte vara. Janne Andersson lär gå tillbaka till ett 4-4-2 i em kvalet 2024 vilket betyder full fokus på defensiven och riskminimering. Det ska dock sägas att det finns mängder av minor att gå på i den här gruppen. Varken Azerbajdzjan eller Estland är några enkla matcher – i synnerhet på bortaplan. Så det två lagen av Belgien, Österrike och Sverige som kan visa upp bäst jämnhet under EM-kvalet kommer att ta sig vidare.

Odds Fotbolls-em kval Grupp G

Se senaste oddsen på grupp G i EM-kvalet nedan.

Riktig drömlottning för Montenegro, Bulgarien och Litauen. Ungern är det sämsta förstaseedade laget och Serbien är inte superstarka heller, även om man slog Sverige i VM-kvalet senast. Då är bara frågan om någon av de mindre nationerna kan överraska? Montenegro tog sju poäng på sex matcher i Nations League B – samma liga som Sverige åkte ur. Bulgaren är tyvärr bara en skugga av sitt forna jag. I nuläget spelar man i Nations League C och slutade sju poäng bakom Georgien i gruppen. Litauen är dock ännu sämre, man åkte nämligen ur Nations League C med bara två gjorda mål. Är det något lag som ska kunna skrälla i den här gruppen så är det Montenegro med Haksabanovic i spetsen.

Odds Fotbolls-em kval grupp H

Se senaste oddsen på grupp H i EM-kvalet nedan.

Att Danmark får drömlottningar är ingen nyhet. Den här gången har man Finland som största utmanare till gruppvinsten och allt annat än en förstaplats i gruppen skulle vara ett nederlag för våra grannar. Finlands sak är dock vår, de har god chans att knipa andraplatsen i gruppen och därmed gå till sitt andra raka EM-slutspel. Men även här finns det en hel den minor att gå på, åtminstone för Finland. Bortamatcher mot Slovenien, Kazakstan och Nordirland är inget man städar av utan vidare.

Odds Fotbolls-em kval grupp I

Se senaste oddsen på grupp I i EM-kvalet nedan.

Förmodligen den tråkigaste EM-kvalgruppen. Schweiz, Israel och Rumänien gör upp om de två första platserna. Dessvärre är Kosovo, Belarus och Andorra för svaga för att utmana över huvud taget. Om nu inte Astrit Selmani får fart på målskyttet igen?

Odds Fotbolls-em kval grupp J

Se senaste oddsen på grupp J i EM-kvalet nedan.

Tveksamt om Cristiano Ronaldo spelar kvalet till Fotbolls-em 2024. Han hamnade som bekant i en het diskussion med förbundskapten Santos under VM och den målproduktion han förväntades ha uteblev. Portugal ska dock kvalificera sig till EM 2024 utan några större problem ändå, återigen är den stora frågan vilka som kniper andraplatsen i gruppen. Det står mellan Bosnien, som är på frammarsch, och Island som tappat ordentligt sedan storhetstiden med Lasse Lagerbäck.

Spelbolag för fotbolls-em kval 

Här nedanför har vi listat de bästa spelbolagen för kvalet till fotbolls-em.

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor: Giltig för nya spelare vid första insättningen på minst 100 kr. Spelet lagt med min. 1,80 odds matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21.
Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr.

100% upp till 500 kr välkomstbonus i sport

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
100% upp till 500 kr i sportbonus
Svensk gigant inom betting
Specialodds på film och politik
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Villkor och krav:  Referera till Unibet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Välkomstbonusens värde är max 500 kronor. Min insättning 100 kr.

100 SEK freebet

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
100 kr freebet i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Innan eventuellt uttag kan göras måste insättningen omsättas minst en gång.

Ytterligare villkor: Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar.
Villkor och krav:  Referera till LeoVegas för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+, Erbjudandet gäller nya spelare, Min. insättning 100 kr, Max 100 SEK som freebet

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

120 kr gratisspel i välkomstbonus
massor av sporter med fina odds
lätt att navigera!
Omsättningskrav: X1 omsättning

Ytterligare villkor: Giltig för nyregistrerade spelare bosatta i Sverige vid första insättningen på minst 100 kr. Insättningen matchas upp till 120 kr på gratisspelet. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 25.03.22. Vid eventuell vinst betalas beloppet ut minus värdet på gratisspelet.
Villkor och krav:  Referera till Betinia för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 120 kr. Min insättning 100 kr. Vid eventuell vinst betalas beloppet ut minus värdet på gratisspelet. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar.

100% upp till 2500 kr!

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting utan registrering
Sätt in direkt med BankID
Extremt snabba utbetalningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Omsättningskrav 20x i Casino & Live Casino, 8x på sport min. odds 1,80.

Villkor och krav:  Referera till Snabbare för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeÅldersgräns 18 år. Bonuserbjudande gäller endast nya kunder vid första insättnings- och speltillfälle. Minsta insättning är 100 kr för att aktivera välkomstbonusen. Du kan endast ta del av ett välkomsterbjudande. Gäller i 90 dagar. Om du inte kan se din bonus så vänligen kontakta kundtjänst. Bonusen kan enbart aktiveras av dem innan första speltillfället.

Spelkrediter upp till 1250 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Regler och villkor gäller
Ansvarsfullt spelande
18+ åldersgräns
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr).

Ytterligare villkor: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.
Villkor och krav:  Referera till Bet365 för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Välkomstbonus: 500 kr + 100 freespins

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
500kr insättningsbonus
Stort utbud med bra odds
Användarvänlig sajt
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 35x omsättningskrav på casino, freespins gäller Book of Dead. 6x omsättningskrav på sport, min. odds 1.80. Giltig i 60 dagar

Villkor och krav:  Referera till Betsson för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+, Gäller nya kunder, Maxbonus 500 kr & 100 freespins värde 1 kr per snurr. Min insättning 100 kr.

Så spelar du på EM-kvalet 2024

Om du vill lägga ett spel på kvalet till fotbolls-em 2024 rekommenderar vi att du öppnar ett konto hos Unibet.

1. Gå till Unibet genom att klicka på "Lägg odds" här nedanför

2. Skapa ditt konto med bank-id, det tar bara någon minut. 

3. Välj fliken Sport i huvudmenyn och navigera Fotboll där du sedan väljer "All fotboll" och klicka in på "EM 2024"

4. Klicka på det odds du vill spela och ange insats på kupongen. 

5. Klart!

LÄGG ODDS

FAQ: Frågor och svar om fotboll-em kvalet 2024

Här samlar vi vanliga frågor kring EM-kvalet i fotboll.

Hur många lag kvalar in till EM 2024?

23 lag spelar kvalspel och Tyskland är direktkvalificerade i egenskap av värdnation.

Hur många lag går vidare från EM-kvalet?

De två första i varje grupp direktkvalificerar sig till EM 2024

Vilka lag är i Sveriges EM-kvalgrupp?

Utöver Sverige är det Belgien, Österrike, Azerbajdzjan och Estland

Vilken seedning har Sverige i kvalet till fotbolls-em 2024?

Sverige är tredjeseedat i kvalet till EM 2024.

Vad är oddsen på att Sverige kvalar in till fotbolls-EM 2024?

Att Sverige ska bli topp 2 i gruppen och direktkvalificera sig till EM 2024 ger 1,80 i odds.

I vilken EM-kvalgrupp spelar Sverige?

Sverige spelar i kvalgrupp F.

Kommentarer

Feedback