Annons

Förhandstitt med odds på Malmö - SHL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Malmö

Hela spelschemat

Malmö Redhawks har kört på samma spelsystem under ett par säsonger i rad nu. Man har valt att satsa på ett högt puckinnehav och många skott. Framgångarna har dock uteblivit och de senaste årens resultat har varit dystra. Inför SHL 2023/24 har man i stora delar ett nytt spelarmaterial att använda. I slutändan handlar ishockey, och idrott i allmänhet, att nå framgångar. Det kanske är på tiden att Malmö satsar på en annan och enklare typ av hockey. Att spela en mer tillbakadragen hockey med en stabil defensiv och snabba kontringar kan möjligtvis vända den negativa trenden.

Odds på Malmö SHL 23/24

Här följer några odds till den kommande säsongen.

Malmö: Odds SHL 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Malmö: Att vinna SHL 2023/24 -Inklusive slutspel 56,00
Malmö: Att sluta topp 2 23,00

Malmös styrkor

Om vi ser till hur Malmö avslutade förra säsongen och hur man har presterat i de senaste träningsmatcherna kan försvarsspelet kommat att bli en framgångsfaktor. Trots att man slutade sist i grundserien släppte laget ”bara” in 156 mål. Stundtals visade faktiskt Malmö prov på ett skickligt försvarsspel, framför allt i slutet av säsongen. Om man lyckas finjustera defensiven ytterligare kan detta bli räddningen för Malmö.

Malmös svagheter

Många tror att Malmö kommer få det tufft i den kommande SHL säsongen, och i dagsläget är det inte mycket som talar för något annat. Ifjol vann man endast 14 matcher och svagheterna överglänste styrkorna i laget. Mycket kan såklart hända, men känslan är att Malmö har en för dålig trupp där samtliga lagdelar är ett par nivåer efter de övriga konkurrenterna. I Malmös fall är helheten den största svagheten. Laget håller inte riktigt den nivå som krävs för att nå framgångar i SHL.

Fakta om Malmö:
 

Grundad: 1972
Hemmaarena:  Malmö Arena, kapacitet 12 600
Tränare: Tomas Kollar
Titlar: 2 SM-guld
Placering 2022/23: 14 i grundserien. Vann Play Out mot Brynäs

Malmös historia

Malmö Redhawks grundades 1972 och har spelat 25 säsonger i Sveriges hösta division. Under dessa år har lagets lyckats vinna två SM-guld, vilka båda kom på 1990-talet. Det var säsongerna 1992 och 1994 som klubben var som allra bäst och vann sina hittills enda två SM-guld. Laget spelar sina hemmamatcher på Malmö Arena som är en av Sveriges största hockeyarenor. Klubben tog sig tillbaka upp till SHL säsongen 2015/2016 efter ett par år i Hockeyallsvenskan.

Spelschema, Malmö

Spelschema, Odds SHL 23/24

Kommentarer

Feedback