Annons

Röda Stjärnan - Champions League 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, FK Crvena Zvezda

Hela spelschemat

Milos Milojevic och Poya Asbaghi ledde laget med bravur förra säsongen. Man vann ligan utan att förlora en match och lyckades även vinna den serbiska cupen. Nu har den svenskbekanta duon lämnat Belgrad och ny tränare är israelen Barak Bakhar från Maccabi Haifa. Bakhar ledde Haifa i CL förra året, där man faktiskt slog ut just Röda Stjärnan i playoffet till CL-gruppspelet och serberna har nog vissa förhoppningar på att han kan ta Röda Stjärnan vidare från gruppen i Champions League 2023/24.  

Odds på Röda Stjärnan Belgrad i Champions League 2023/24 

Se utvalda odds vinnare Champions League i tabellen på Röda Stjärnan i CL 2023/24, grupp G

Odds: Röda Stjärnan Champions League 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare 301,00

Styrkor 

Det finns en hel del kvalitet och rutin i denna upplaga av Röda Stjärnan. Backlinjen leds av den rutinerade österrikiske landslagsmannen Dragovic, han har CL-rutin från Basel och Dynamo Kiev och Bundesligarutin från Bayer Leverkusen. Bredvid sig i mittlåset har han oftast den rutinerade serbiske landslagsmannen Spajic. En del andra spelare i backlinjen har också spelat landslagsfotboll för Serbien. Vi tror att Röda Stjärnan kan bli ett svårspelat lag för sina motståndare i gruppspelet hemma i Belgrad framför sina mycket passionerade fans.  

Svagheter 

Trots sin överlägsenhet i ligan så saknade laget egentligen en riktigt vass striker. Mittfältaren Katai smällde dock in 17 baljor och blev bäste målskytt. Anfallaren Pesic gjorde 15 mål, men han har nu lämnat för ungerska Ferencvaros. Nu har man hämtat in landslagsmannen för Elfenbenskusten Krasso från Saint Etienne som tilltänkt målskytt. Krasso har ingen direkt imponerande målstatistik genom sin karriär och målskyttet kan bli ett verkligt problem för serberna under höstens CL-gruppspel.  

Fakta och historik 

Klubben har en lång historia av Europacupspel. 1990/91 gick man och vann Champions League efter att ha slagit franska Marseille  efter straffar i finalen. Man hade då ett fantastiskt lag med spelare som Robert Prosinecki, Sinisa Mihajlovic, Darko Pancev och Dejan Savicevic. Sedan dess har man dock haft det tuffare i CL och inte lyckats ta sig vidare från gruppspelet trots ganska många försök.  

Spelschema, FK Crvena Zvezda

Spelschema, Champions League 2023/24

Kommentarer

Feedback