Vi fortsätter ladda inför nästa månads magiska höjdpunkt, VM i fotboll. Jag har tagit mig fram till den sjunde speldagens matcher och precis som i mina tidigare inlägg i ämnet. Det är underhållningsvärdet på matcherna vi ska gå igenom. Underhållningsvärdet enligt mig, givetvis.

Har ni inte läst om de tidigare dagarna jag gått igenom, titta under det här inlägget så har ni dem där som "relaterade artiklar".

Onsdag 20 juni

14:00 Portugal-Marocko 1,52-3,85-6,50 Bethard*

Mer intressant än man kan tro det här. Väldigt troligt att det kommer vara lite press på Portugal nämligen. Marocko har Iran i första matchen och troligt att de där kniper en trea. I normalfallet kommer Portugal från förlust mot Spanien i första matchen och därmed är förlust inte något alternativ för portugiserna denna dag, då är de ute ur VM. Kryss kan vara okej, men är kanske inte att rekommendera i och med att Spanien, som Marocko möter i sista omgången, där kommer klara sig med kryss för att få med sig gruppsegern, om nu allt går enligt min tydligt utstakade plan.

BBBBBB: Ett extra B för att Portugal kanske riskerar att ryka här. Annars en medelmatch i VM. Okej, men inte mer.

17:00 Uruguay-Saudiarabien 1,23-5,55-13,50 Bethard*

Hur var det, Putin riggade VM-lottningen, eller? Det här är i alla fall Putins grupp med Ryssland och Egypten som övriga länder. Det hade nog knappt gått att placera ut det bättre för hemmanationen. Svårt att rigga kanske men vem vet, det kanske var Putin själv som låg under podiet och "blandade" bollarna.

Sevärda, Uruguay. De är ett av de där lagen som man är nyfiken på. De har hål i uppställningen, men topparna är helt fantastiska och när man har de där topparna brukar också någon eller några andra spelare kunna blomma ut under ett VM. Sen försvinner de ofta lika snabbt och hinner de styra upp en övergång till en större klubb floppar de ofta men visst är det så, VM är en scen då spelare har en tendens att överprestera. Kan ju ha att göra lite med att motivationen inte direkt är på botten när man uppträder på världens absolut största scen.

Saudiarabien, de borde kanske inte riktigt uppträda på den här scenen. VM ska vara hela världens mästerskap, inget snack om det, men att länder som Saudiarabien och Iran kan promenera in i mästerskapet utan större strid helt utan att på något sätt vara i närheten av att vara tillräckligt bra, det där kanske man skulle titta lite på framöver.

Luktar överkörning det här, men kan ju vara kul det också.

BBBB: Uruguays offensiva superstjärnor kommer ha show.

20:00 Iran-Spanien 17:50-6,35-1,18 Bethard*

Iran var det. Ett land ska liksom inte stå i nästan 20 gånger pengarna på att vinna en match i ett VM. Då är det fel, då hör inte landet hemma i mästerskapet och precis som med Saudiarabien, Iran är så klart inte bra nog. Italien, Holland, Chile och några länder till missade, länder som om allt funkat hade kunnat vinna hela VM. På underprestation, absolut, men säg såhär, de hade nog inte misslyckats i de kvalgrupper där Saudiarabien och Iran återfanns. Återigen, alla världsdelar ska vara representerade. Vill man bara se de bästa länderna är det smartare att vänta till EM och komplettera det med Copa America, men någonstans så, nej, det blir lite fel. Lagen i Asien får se till att bli lite bättre innan det känns rimligt att de ska ha så många platser.

BBBB: Spanien är ett av världens fräsigaste fotbollslag, och är utan tvekan 2000-talets fräsigaste fotbollslag när det gäller landslagsfotbollen. Då ska man passa på att se dem innan de växlat generation helt och hållet. Men Iran är nog tyvärr för dåliga för att bjuda upp till någon form av dans här. 

Dunka igång ett konto på Bethard* inför VM och få just nu 200% bonus om du reggar dig via oss på Betting. Klicka i så fall här