VM:s tredje dag ger oss passande nog just tre matcher. In i turneringen kliver flera länder som aspirerar på att gå till medaljmatcherna i mästerskapet. Under dagen får vi också bekanta oss med en av dem som enligt spelbolagen väntas slåss om titeln som turneringens skyttedrottning.

Klarar italienskorna av att stoppa Samantha Kerr?

Australien är ett stabilt landslag som har tre raka VM-kvartsfinaler i mästerskaps-CV:t. Offensiven är deras styrka medan defensiven är desto knackigare, vilket elva insläppta mål på de tre senaste matcherna säger det mesta om. En stor del av lagets spel kretsar kring Samantha Kerr, som vunnit Golden Boot fyra gånger sedan 2017 (i både Australien och USA). Hon är en av favoriterna att vinna skytteligan i VM och siktar förstås på en pangstart direkt här mot Italien.

Italienskorna blir dock ingen lätt nöt att knäcka. Australien må vara favoriter i gruppen men vår expert Billy utnämnde snabbt Italien som en av skrällarna. Laget kommer till Frankrike med strålande form; sju segrar och två oavgjorda på de nio senaste matcherna. På nedsidan ska dock noteras att truppen är oerfaren vad gäller internationella stormatcher, landet gör sitt första VM på 20 år.

Med endast fyra insläppta på åtta matcher i VM-kvalet har Italien visat upp en imponerande defensiv, men räcker det mot Samantha Kerr i toppform, är frågan? Vår expert Billy tippar på att bägge lagen spräcker nollan.

Högst odds på Australien-Italien

Oddsen nedan uppdateras automatiskt. Du kan följa matchen och få alla de bästa liveoddsen här i vårt Matchcenter.

Klicka på oddsen för att gå direkt till spelbolaget.

Australien - Italien

Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller E-post
Totalt skattefria vinster!

Brasilien visar att gammal är äldst?

Sydamerikanskorna kommer till VM med ett rutinerat lag och det är Martas sista dans i landslaget. Formen är dock sisådär för det Brasilien som vunnit sju av de åtta senaste Copa América. Förlusten senast mot Skottland var inget vidare genrepoch faktum är att man kommer till mästerskapet med nio (!) raka förluster. Nio spelare i truppen är 30 år eller äldre, så möjligen är det rutinen som ska vända trenden.

Jamaica överraskade många bara genom att kvala in till mästerskapet. Laget är inte i närheten av Brasilien i snittålder, då alla utom tre spelare i laget är under 26 år. Man kommer in till VM med fyra segrar på de sex senaste matcherna, men det ska dock noteras att motståndet varit betydligt beskedligare än det som Brasilien ställts mot.

Bägge lagen har gjort mål i Jamaicas fyra senaste matcher, så kanske kan det bli målglatt här på söndag? Håll extra utkik efter Geyse som vann skytteligan i fjolårets U20 Conmebol för Brasilien. 

Högst odds på Brasilien-Jamaica

Oddsen nedan uppdateras automatiskt. Du kan följa matchen och få alla de bästa liveoddsen här i vårt Matchcenter.

Klicka på oddsen för att gå direkt till spelbolaget.

Brasilien - Jamaica

100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
Höga odds
smidig hemsida

Kan Skottland skrälla mot favorittippade England?

Även om oddset på England i det här mötet har stigit är chanserna för skotsk seger mycket små. England klivier in i VM som en av de absoluta storfavoriterna och har en trupp som är starkt i alla lagdelar. Är det något som talar för Skottland här är det dock att England brukar ha det kämpigt i just öppningsmatcherna i VM, vid de tre senaste tillfällena har man bara skrapat ihop totalt två poäng.

Skottland deltar i sitt första VM och är obesegrade i sina fem senaste matcher (fyra segrar och en oavgjord). Landslaget är obesegrat i två tredjedelar av matcherna under Shelley Kerr's ledarskap (från april 2017). Vår expert Billy tippar på att Skottland kan hålla hyfsat jämna steg med England.

Det mesta i övrigt talar dock här för England. Landet har vunnit 11 av 13 inbördes möten, bland annat med en övertygande 6-0-seger senast i EM- 2017. Åtta av de tidigare mötena har slutat i över 2,5 mål, så det kan mycket väl bli målglatt även här. Nikita Parris snittade ett mål per match i Manchester City säsongen som gick.

Högst odds på England-Skottland

Oddsen nedan uppdateras automatiskt. Du kan följa matchen och få alla de bästa liveoddsen här i vårt Matchcenter.

Klicka på oddsen för att gå direkt till spelbolaget.

England - Skottland

Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus