I Grupp C tar Tyskland emot Danmark på Józef Piłsudski Stadium i Kraków. Tyskland leder gruppen på lika många poäng som Italien efter att ha vunnit mot Tjeckien med 2-0 i öppningsmatchen. Motståndarna Danmark förlorade mot Italien med 2-0 i första matchen och behöver således ta poäng i kvällens match om inte äventyret ska ta slut.

Spelare i fokus:

Serge Gnabry visade med all önskvärd tydlighet i första matchen varför Bayern München värvat honom inför nästa säsong. Gång på gång hotade han tjeckerna med sin snabbhet och teknik. Samspelet med Mahmoud Dahoud fungerade ypperligt och resulterade i ett mål från Gnabrys sida.

Den 21-årige mittfältaren fick aldrig den utväxling många hade hoppats på i Arsenal. På grund av utebliven speltid släpptes han till Werder Bremen inför förra säsongen, och där blev det fullständig succe. Med 11 mål på 23 matcher var han en stor anledning till att laget klarade sig kvar i Bundesliga med god marginal. 

Allt tyder på en enkel seger för tyskarna

Oddssättarna är eniga, det blir en enkel seger för tyskarna, de har en väldigt stark offensiv med spelare som Serge Gnabry, Mahmoud Dahoud, Max Meyer och Maximillian Arnold i spetsen. Danmark har inte i närheten av samma spetskvalité i truppen och hade inte mycket att sätta emot Italien i öppningsmatchen.  

Tyskland står för närvarande i 1.39 hos 21bet, vilket är för lågt för att vara spelbart. Däremot är Tyskland -1.5 till 2.10 klart mer lockande. De bör vinna med ett par bollar, så stor är klasskillnaden mellan lagen.

Avspark är 20:45 och matchen sänds på Eurosport 1.