Ikväll ställs Blågult mot värdnationen Polen i en match som kommer avgöra gruppen. Om något av lagen förlorar innebär det att äventyret är över.

Ericsson ändrar om i elvan 

Förbundskapten Håkan Ericsson gjorde några ändringar i startelvan på träningen inför kvällens match. Carlos Strandberg verkar få starta längst fram istället för Gustav Engvall samtidigt som Niclas Eliasson tar Alexander Franssons plats ute till vänster. 

Den officiella elvan släpps timmen innan matchstart. 

Pawel Cibicki i fokus

Föräldrarna är från Polen, och själv har han representerat landet på U20-nivå. Det är klart att det blir en speciell match för Pawel Cibicki som inte kommer fira vid mål, det gjorde han klart på gårdagens presskonferens. 

Malmö-anfallaren hade möjlighet att välja det polska U21-landslaget nu, men valet föll alltså på Sverige - ett beslut som väckte känslor i Polen. Nu verkar det dock som att besvikelsen har lagt sig, i alla fall enligt den polska kaptenen.  

- Jag känner Pawel, han har varit med oss. Vi ser honom som en kollega. Jag vet inte varför han inte valde Polen, men det är fortfarande en kollega, säger Tomasz Kedziora till polsk media. 

Tuff match även för Camp Sweden

De svenska fansen dominerade stort på läktarna i premiären mot England. Cirka 5000 svenskar hade gjort resan till Polen för att stötta sitt landslag. Nästan lika många väntas invadera staden Lublin ikväll för att ge värdnationen en match.

För spelarna betyder fansens stöd mycket, och det kan bli en avgörande faktor i matchen. 

- Det finns många faktorer som spelar in för att vinna en match, det här är en, säger Linus Wahlqvist till Fotbollskanalen. 

Spela på U21-EM hos Bethard*!