När regerande världsmästaren Tyskland går in i turneringen gör man det som favoriter till att vinna hela turneringen tillsammans med Brasilien. Om inte några skador eller en kollektiv kollaps inträffar är oddset på att tyskarna vinner ganska låga. Inför premiärmatchen mot Mexico är man så stora favoriter att det det ska till boostade odds för att hitta ett spelvärde.

Skämt och sido borde oddsen på att Mexico går vidare från gruppen vara ganska låga. Landet är nämligen den enda nationen tillsammans med Brasilien och Tyskland som tagit sig vidare från gruppspelet de senaste sex(!) mästerskapen. Det är oerhört imponerande av nationen söder om USA.

Är man ute efter bäst odds i matchen mellan Tyskland och Mexico är det bara att jämföra olika spelbolag. Varenda bettingsajt som erbjuder odds kommer naturligtvis ha denna spännande drabbning i utbudet av VM odds 2018. Betting.se lista över 40 olika bolag på sajten, kika in vilket som erbjuder bäst odds på just denna match.

 

Tyskland att vinna VM 2018 - Odds

Att Tyskland har bland de lägre oddsen till att vinna mästerskapet är inte särskilt konstigt. Bara Brasilien är större favoriter och detta kan tyckas lite märkligt med tanke på 7-1-segern mellan lagen senast. För dig som älskar att betta på VM 2018 och vill ha en het medaljkandidat så är Tyskland en väg att gå. I de fyra senaste mästerskapen har tyskarna nämligen tagit medalj. 2002 räckte man inte till mot Brasilien i finalen men fick ändå silvret. 2006 och 2010 fick laget nöja sig med bronset. 2014 när turneringen gick i Rio De Janeiro vann man hela turneringen efter att ha slagit Argentina i finalen. Stor matchhjälte då var Mario Götze som blev "Super Mario" med hela det tyska folket efter att han avgjort tillställningen i förlängning.

 

Tyskland - Mexico införrapport

Båda länderna har bra trupper men naturligtvis är Tysklands landslag extremt mycket vassare än Mexicos. I alla fall om man jämför lagdel mot lagdel:

 

Tyskland trupp

Målvakter:

Manuel Neuer var länge världens bästa målvakt men har fått säsongen förstörd på grund av skada. Bakom Neuer ser det dock ganska ljust ut med ter Stegen och Kevin Trapp som fullständiga ersättare.

Betyg 5 av 5

 

Försvarare:

Med backar som Mats Hummels, Jérome Boateng, Joshua Kimmich och Antonio Rüdiger har man en av världens bästa backlinjer. Jonas Hector, Matthias Ginter, Marvin Plattenhardt, Marcel Halstenberg, Shkodran Mustafi och Benjamin Henrichs slåss om övriga platser i truppen.

Betyg 5 av 5

 

Mittfältare:

Här har tyskarna en uppsättning som inte ens Spanien kan mäta sig. Bland de centrala mittfältarna kan tränare Joachim Löw välja mellan världsspelare som Toni Kroos, Sami Khedira, Ilkay Gündogan, Sebastian Rudy, Emre Can och Leon Goretzka. På ytterplatserna och de mer offensiva centrala mittfältspositionerna finns spelare som Mesut Özil, Mario Götze, Leroy Sané, Julian Draxler och Julian Brandt.

Betyg 5 av 5

 

Anfallare:

Även om VM-historiens bäste målskytt inte spelar längre har Die Mannschaft hittat stabila ersättare åt Miroslav Klose. Timo Werner, Mario Gomez, Lars Stindl, Sandro Wagner och framförallt Thomas Müller ger ett bra anfall. Jämfört med de andra lagdelarna är dock anfallsbesättningen den klart den sämsta.

Betyg 3 av 5

Totalt: 19 av 20 poäng

 

Mexico

Målvakt:

I målet hittas rutinerade Guillermo Ochoa som till vardags står i belgiska Standard Liége. Bakom honom finns det ännu mer rutin i form av 37-årige José de Jesús Corona och Alfredo Talavera.

Betyg 2 av 5

 

Backar:

Backlinjen är hyfsad med fyra utlandsproffs. Carlos Salcedo spelar i Frankfurt, Miguel Layún i Sevilla och Héctor Moreno i Real Sociedad. Även Diego Reyes har hittat lyckan i Europa när han till vardags spelar i Porto.

Betyg 2 av 5

 

Mittfältet:

På mittfältsfronten ser det bättre ut. Kapten Andrés Guardado har gjort en bra säsong i Betis och detsamma gäller Marco Fabián i Frankfurt. Även Omar Govaea, Jonathan González oxh Jorge Hernandéz får bära ett tungt lass under VM.

Betyg: 2 av 5

 

Anfall:

Anfallet är lagets starkaste lagdel. Javier "Chicarito" Hernández har stor rutin av fotboll på högsta nivå efter åren i United. Numera spelar "den lilla ärtan" i West Ham och har gjort det väldigt bra. Någon som också imponerar är Carlos Vela som spelar i den nystartade klubben Los Angeles FC. Vela har gjort många mål och varit den klart lysande stjärnan i Los Angeles näst bästa fotbollsklubb. 22-åriga Hirving Lozano har etablerat sig bra i PSV Eindhoven i holländska ligan.

Betyg 3 av 5

Tot 9 av 20

 

Tyskland är bättre i alla lagdelar och ska inte ha något problem med att vinna matchen. Löws mannar är till skillnad från många andra alltid bäst när det gäller och viker sällan ner sig i stora mästerskap.

 

Tyskland - Mexico bäst odds

Är man ute efter bäst odds mellan Tyskland - Mexico bör man hålla utkik. Under VM slåss spelbolagen med klorna ute för att spelare ska välja just dem. Vinnarna i kriget blir spelarna som under VM kan ta del av högre odds en vanligt och betydligt fler kampanjer och VM-bonusar.

Boostade odds för Tyskland, insättningsbonusar och annat skoj är bara förnamnet på vad som finns tillgängligt under mästerskapet. Under matchen Tyskland - Mexico kommer det såklart också finnas flertalet olika kampanjer och bonusar.

Lagen möttes faktiskt redan under förra sommaren. Då gick Confederations Cup av stapeln som Tyskland lyckades vinna ganska komfortabelt. I gruppspelsmatchen mot Mexico vann Tyskland med 4-1. Detta i en turnering där man hade sitt B-lag. Om det blir skillnad i resultatet nu när Tyskland har ett bättre lag hoppas inte Mexico. I alla fall inte ännu sämre än det gick i senaste mötet. För svenskarna är denna matchen extra högaktuell eftersom den spelas i samma grupp som Sverige. För Janne Andersson vill nog inte se en Mexikansk seger mot Tyskland när Sverige ställs mot laget dagen efter midsommar!

Att betta under VM är en fröjd och glädjen som uppstår när man hittar de högsta oddsen är väldigt fin på alla plan.