VM:s sista gruppspelsmatch spelas dagen efter Mexiko - Sverige och blir en riktig höjdare. Naturligtvis syftar vi på matchen mellan England och Belgien och 22 världsstjärnor ställs på planen på Kaliningrad Stadion. Hur startelvan ser ut kommer vi ta i slutet men största fokus ligger på bettandet inför matchen.

Det mesta talar för att det är gruppfinalen som är på spel då övriga nationer i gruppen - Panama och Tunisien - knappast kommer hota varken England eller Belgien. Båda lagen lär vilja undvika Polen i åttondelsfinalen som lär bli motståndet för grupptvåan. Robert Lewandowski lär knappast ha några problem att vinna gruppen som består av Senegal, Colombia och Japan, knappast några nationer som polackerna drömmer mardrömmar om. Att därför vinna gruppen kan bli oerhört gynnsamt vilket bör innebära att båda lagen går för segern. Om ett av lagen har bättre målskillnad ökar pressen naturligt för det andra laget men det är för tidigt att spekulera om detta.   

Missa inte vår genomgång av EM 2021!

Bästa bonusen inför England - Belgien

Förvänta dig allt vad gäller bonusar inför matchen mellan England och Belgien. Alla typer av erbjudanden kommer att finnas. Därför det kan bli svårt att utse bäst bonus inför matchen. Free bet och gratisspel väntar med största sannolikhet hos några bettingsidor. Andra kommer istället ha riskfria spel eller en speciell välkomstbonus. Matchen innebär ett helt smörgåsbord med briljanta bonusar vilket leder till att det blir extra spännande med betting på matchen.

En välkomstbonus innebär att du tar emot en gåva för att du blir ny kund. Ett bra sätt om man vill prova på att betta på England - Belgien. Med välkomstbonusen får man lite extra klirr i kassan när det är ett så fint mästerskap som VM. Är det någon gång man ska ta emot en insättningsbonus eller ett välkomstpaket är det under Fotbolls-VM, den roligaste turneringen av de alla att hitta bäst odds på. Avslutningsmatchen mellan England - Belgien är inget undantag. 

Bäst odds England - Belgien

Är du efter bäst odds mellan England och Belgien behöver du inte leta särskilt länge. VM innebär högre odds än alla andra fotbollsevenemang under hela året. Världens största fotbollsturnering innebär att spelbolagen jobbar hårdare än någonsin och inför de största matcherna höjs oddsen ytterligare. Med tanke på digniteten av matchen mellan England - Belgien är det därför osannolikt att oddsen skulle vara låga. Vem som har högst odds fem minuter innan avspark är ganska svårt att göra i skrivande stund men det är väldigt enkelt att jämföra odds idag.

Oddsen talar för att Belgien är favoriter men det är knappt då oddsen hos till exempel Bethard* ligger på 2,55. England har hos samma bookie 2,90 i odds medan ett oavgjort resultat är det mest osannolika på 3,25. 

England - Belgien boostade odds

Ute efter boostade odds? Ett spelbolag som brukar ha boostade odds som välkomstbonus är Betfair. Matchen mellan Belgien - England kommer ha mer boostade odds än vanligt eftersom det är den sista matchen i gruppspelet. Förvänta boostade odds genom hela turneringen men tänk på att det ibland tillkommer omsättningskrav. Det är alltid bra att kolla igenom dessa så att inga obehagliga överraskningar sker.

Kanske kommer någon att boosta Englands odds upp till hela 10 gånger istället för 2,90 som det är nu. Läggs en insats på 100 kronor får man hela 1000 kronor tillbaka istället för 290 kronor som varit fallet annars. En skillnad i vinst på 710 kronor.

Här hittar du stream England - Belgien

Miljarder av tittare följer mästerskapet varje matchdag och för att slippa leta efter somaliska fulstreams (no offense mot somali cable), fem minuter innan matchstart kan det vara bra att ha koll var matchen visas. Hos TVmatchen finns all information om vart alla matcher - i alla sporter -  visas, och Fotbolls-VM kommer likt OS att ha en egen sektion.

SVT har rättigheterna till matchen men bara i Sverige. Det kan hända att ett spelbolag köper rättigheterna till matchen också. Då är det en bra idé att titta på matchen samtidigt som man placerar sina live bets.

Betta på England - Belgien idag

Vill du spela på England - Belgien idag finns det flertalet möjligheter att göra detta. Runt 100 olika marknader finns redan tillgängligt på matchen och då har de andra gruppspelsmatcherna inte ens spelats än. Just VM lockar fram spelaren i de flesta och med tanke på den höga efterfrågan är utbudet extra stort därefter.  

Ett tips kan vara att kolla något av de engelska spelbolagen som Ladbrokes eller Coolbet. Svenska bolag som Betsson*, Unibet* och LeoVegas* har extra bonusar och erbjudanden under Sveriges matcher och därför kan du förvänta dig samma hos de engelska motsvarigheterna. England är kanske det mest fotbollstokiga landet någonsin och fansen suktar efter en VM-framgång på den tunna meritlistan som bara innehållit ett VM-guld sedan 1966.

Englands trupp

I England hittar vi mängder av stjärnor och idoler från Premier League. Gareth Southgate har en del tuffa beslut att fatta vad gäller laguttagningen.

Målvakter:

Målvaktsuppsättningen är stabil även om Joe Hart kanske inte längre är den världsmålvakt han en gång varit. Bakom honom finns Jordan Pickford som blev världens dyraste målvakt genom tiderna när han såldes till Everton. Jack Butland lär ta den sista platsen.

Betyg 4 av 5

Försvarare:

I backlinjen finns där både bredd och kompetens men frågan är vem som ska vara försvarsdirigenten som leder laget bakifrån?  John Stones är fylld av talang och har förtroendet en hel del men det har roterats mycket från Southgate under kvalet mellan Cahill, Smalling, Jones och Stones. Vissa rotationer har kommit naturligt på grund av skador men herr Southgate måste ändå hitta en bra centrallinje inför VM. På kanterna ser det bra ut med Nathaniel Clyne, Kyle Walker, Harry Maguire och Kieran Trippier.

Betyg 3,5 av 5

Mittfältare:

Med spelare som Dele Alli och Raheem Sterling finns där spets av yttersta nivå. En som spelat i samma nivå om inte bättre under 2018 är Uniteds Jesse Lingard som var en av tre spelare att bli nominerad till årets spelare i klubben. Ett tecken på att Lingard varit i hysterisk form. Oxlade-Chamberlain har fått rejäl fart på sin karriär sedan flytten till Liverpool och för att ge ytterligare bredd finns Adam Lallana, Eric Dier, Ashley Young och Jake Livermore. Några som knackar på dörren vid eventuella skador är Harry Winks, Fabian Delph, Ruben Loftus-Cheek och nathaniel Chalobah.

Betyg 4 av 5

Anfallare:

Med Wayne Rooney pensionerad från "Three Lions" ligger istället det tunga ansvaret på Harry Kane. Anfallaren som jagar Mohammed Salah i Premier Leagues skytteliga, skyr inga medel för att göra mål. Kane har varit en pålitlig målskytt för Spurs de senaste åren och även stått för 12 mål på 23 landskamper för det engelska landslaget. Bredvid honom kommer säkerligen Jamie Vardy eller Marcus Rashford spela, eller att båda startar med Rashford som yttermittfältare. Sista anfallsplatsen lär gå till Daniel Sturridge eller Danny Wellbeck även om talangen Tammy Abraham eller rutinerade Jermain Defoe kan få en plats vid eventuella skador eller avbräck.

Betyg 4 av 5

Potentiell Engelsk startelva:

Jack Butland

Kyle Walker, John Stones, Gary Cahill, Ryan Bertrand

Eric Dyer , Dele Alli

Marcus Rashford, Alex Oxlade Chamberlain, Jesse Lingard

Harry Kane

Belgien supporter VM 2018

Belgien Trupp

Belgien har haft ett riktigt landslag i över ett decennium, spelare för spelare det vill säga. Laget har haft oväntat svårt att komma tillsammans kollektivt och gå långt i mästerskap.

Målvakter:

Thibaut Courtois är en av världens främsta målvakter och är givet förstaval i Belgien. Simon Mignolet är given andramålvakt medan Matz Sels och Koen Casteels gör upp om sista biljetten. Ingen av de lär får spela ändå.

Betyg 4 av 5

Försvarare:

Mittlåset är kanske VM:s bästa med Kompany och Vertongen. Tillsammans med Toby Alderweireld skapar de en nästan ogenomtränglig försvarsmur. Skulle någon av de tre inte kunna spela finns där hyfsad backup i form av Thomas Vermaelen, Thomas Meunier, Laurent Ciman, Dedryck Boyata eller Lazios Jordan Lukaku.

Betyg: 5 av 5

Mittfältare:

Ett femmanna-mittfält är att förvänta av Belgarna om de spelar med samma uppställning som i kvalet. Kevin de Bruyne är den klarast lysande stjärnan även om Axel Witzel också är viktig med sin rutin. Marouane Fellaini bidrar med tyngd och farligt huvudspel och Mousa Dembéle med ytterligare spets. På ena kanten kommer säkerligen Eden Hazard spela och frågan är om inte Kevin Mirallas tar den andra. Belgien har hur som helst ett mittfält på högsta nivå.

Betyg: 4,5 av 5

Anfallare:

Romelu Lukaku är killen som ska göra det för Belgien under VM i Ryssland 2018. Väljer tränare Roberto Martinez att spela med två anfallare är det inte förvånande om Dries Mertens startar bredvid Lukaku. Mertens kan också spela på en kant och vid 4-2-3-1 kan han få stå till sidan till förmån av Mirallas. Belgiens anfallsuppsättning och bredd lär hålla de engelska mittbackarna vakna i alla fall.

Betyg 4 av 5

Eventuell startelva Belgien:

Thibaut Courtois

Tony Alderweireld, Vincent Kompany, Jan Vertonghen

Axel Witzel, Kevin de Buyne

Eden Hazard, Dries Mertens, Yannick Carrasco

Romelu Lukaku

Får Belgien allt att stämma blir man väldigt farliga under VM i Ryssland 2018. Från Courtois i målet till Lukaku på topp är det bara ren och skär världsklass.