Redaktionen har hittat formen nu när det gäller valen av dagens bästa spel. Träff flera dagar i rad och idag har vi tänkt fortsätta så.

I vanlig ordning så här i slutet av juli är det inte jättemycket att välja på, annat än tennis då förstås. Vår tennisexpert Thorstensson har under morgonen matat sajten med matcher och även om vi ansåg att det fanns flera alternativ, valet blev ändå till slut enkelt. 

Mycket att välja på idag

Hans spel emot Ymer i Båstad kändes intressant, läs det här, och dubbelmatchen i samma turnering, också intressant, den kan ni läsa om här. En annan dag hade valet kunnat falla på någon av dessa matcher. Men maxspel väger tungt i redaktionens bok och valet blev till slut ändå självklart. Här har vi dagens bästa spel.

Dagens bästa spel

Vill man läsa hela speltipset på indierna så gör man det här. Om man litar på Thorstensson rakt av kan man gå direkt till högsta oddset här.

Bara hos Interwetten

Matchen finns just nu bara hos Interwetten. Man kan förstås vänta tills den eventuellt dyker upp på andra spelbolag under dagen men risken är då att deras oddssättare smygtittar lite på saker som Thorstenssons speltips och lägger sig lite mer rätt i odds. Så att ta matchen direkt kan vara en bra idé och om man ännu inte är kund hos Interwetten kan vi erbjuda en riktigt bra bonus.

100% upp till 1000 kronor är vad som gäller just nu, och varför inte placera pengarna på dagens bästa spel direkt. Man kan då senare idag ha nästan 4000 kronor på kontot med bara en tusenlapp av egna pengar som insats.

100% upp till 1000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
Höga odds
smidig hemsida
18+ | Regler och villkor gäller