Annons

Speltips : Roman Jebavy/Matwé Middelkoop - Roberto Carballés/Jaume Antoni Munar: 1

Matchcenter
18 juli 2019 at 13:05 - Tennis, ATP
Court 1, Baastad Tennis Stadium
Uppdaterad
74
0
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 63-37%
Spelvärde: 122,85%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 9/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Turnering: Båstad. Underlag: Grus.

Blir ju rätt löjligt det här. Löjligt enkelt på något vis. Carballes Baena/Munar står idag i samma odds som de gjorde häromdagen. Då mötte de Cerretani/Romboli som är två spelare som är rätt bra på challengertouren men inte mer än så. Idag möter de Jebavy/Middelkoop som är turneringens högst rankade par och rätt starka spelare på atp-touren. 

Vad säger ni, låter det rimligt? Inte direkt nej.

De är bättre än de borde vara i dubbel, Carballes Baena/Munar. Var för sig ganska svaga i spelformen, särskilt Carballes Baena, men tillsammans har de gjort några bra matcher. Man ska dock ta det för vad det är. De har hängt med dugliga par, mycket mer än så är det inte och att de är favoriter nu när de möter ett så här pass bra par, det är vansinne. 

Jebavy/Middelkoop är inte supersamspelta men lite grann har de spelat tillsammans och de har spelstilar som passar bra ihop. Två bra spelare, bäst på grus, jag tycker nästan allt talar för att de helt enkelt kommer vara klart bättre här.

Högst odds hos Bethard. 1000 kronor i bonus för nya kunder där.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback