"Det går att spela på allt nu för tiden", är en fras man hör lite här och där och snart är det kanske bara att hålla med även för oss som är ganska luttrade inom spelbranschen. I den här artikeln tar vi oss en titt på Betfairs odds gällande om det kommer hittas utomjordingar eller inte.

Hittas utomjordigt liv det närmaste året?

Betfair erbjuder just nu odds på huruvida man kommer hitta bevis för liv utanför jorden och så här sitter de just nu.

Vad säger man?

Finns det verkligen liv på andra ställen än jorden?

Och om det nu skulle göra det, är vi verkligen redo för att hitta det så tidigt som nästa år?

Om man vill få in spelet på liv till 6 gånger pengar står kanske det största hoppet till den farkost från NASA som just nu promenerar omkring på Mars i jakt på lite allt möjligt, men bland annat vatten och eventuellt då också levande organismer.

Och för tydlighetens skull ska det väl tilläggas att det bara kommer krävas minsta lilla bakterie för att spelet ska rättas som att det hittats liv. Om det krävts regelrätta marsmänniskor hade oddset troligen varit aningen högre.

Oddsen på specialspel – en källa till kunskap

Även om man inte spelar på de här oddsen så är det en varm rekommendation från oss i redaktionen att man om man har tråkigt sätter sig och tittar lite på spelbolagens specialspel. Oddsen sätts av personer som undersöker frågan rejält och sen kommer fram till en sannolikhet att det ska inträffa.

Om man exempelvis är intresserad av politik och funderar på hur kommande val ska sluta är det alltid intressant att kolla in oddsen. De prickar långt ifrån alltid rätt, det är det fina med det hela också att ibland kan man hitta fina värden, men är det en fråga där man har ganska liten kunskap kan det också vara spännande att se hur de ungefärliga sannolikheterna ser ut.

För det trodde man inte när man vaknade i morse va? Att det är en chans på sex att det dyker upp en rymdvarelse under det dryga närmaste året? Det är lägre, alltså mer sannolikt, än att Roger Federer vinner US Open i höst.

Vill man prova på ett av världens största spelbolag, Betfair, så kan man göra det här och få en fin start med en bonus på upp till hela 1000 kronor

100% upp till 1 000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
Världens största spelbörs
Även poker & casino
18+ | Regler och villkor gäller