Efter en vilovecka sen Australian Open tog slut är det nu dags för ATP-touren i tennis att sparka igång igen. Bland annat med en inomhusturnering i Sofia och vi tar och tittar till vinnaroddsen på detta event. Oddsen plockar vi från Bethard* där man just nu kan få 200% bonus upp till 1000 kronor om man startar konto via oss här på Betting.se.

Såhär sitter oddsen just nu:

Wawrinka, 3,50

Muller, 6,50

Kohlschreiber, 7,50

Mannarino, 9,50

Sousa, 12

Troicki, 13

Haase, 13

Istomin, 15

Baghdatis, 15

Marterer, 19

Seppi, 21

Lacko, 23

Stakhovsky, 26

Donskoy, 29

Youzhny, 34

Djere, 41

Albot, 51

Copil, 51

Kukushkin, 67

Kavcic, 81

Jaziri, 81

Kuzmanov, 101

Donski, 201

Andreev, 201

Otroligt dålig klass på startfältet, men när det gäller det bettingmässiga kan det ofta vara en fördel.

Wawrinka vinner om han bara är lite fräschare än han var i Australian Open. Det är sanningen här. Starkare än så är inte motståndet. Några veckor har gått sen han förlorade mot Sandgren i Australian Open och att han skulle kunna röra sig lite bättre nu, goda chanser för det. Wawrinka är berättigad storfavorit.

Om man hellre vill ha en skräll då? Om man tror att Wawrinka kanske kommer ha det lite tufft fysiskt fortfarande.

Istomin är en sån här antingen eller-spelare. Antingen presterar han ingenting, eller så går han hela vägen. Han har två titlar på atp-nivå trots att hans nivå kanske inte riktigt berättigar det vilket indikerar att han är en spelare som när det klaffar inte viker ner sig. Han har dessutom en mycket fin lottning där han i princip får en friplats till andra omgången. Han möter hemmaspelaren Andreev, som den här veckan blir första spelare född 2001 som spelar på atp-touren. 16 år gammal alltså, och även om han är en lovande ungtupp, han kommer så klart vara totalt chanslös mot Istomin. Sen Troicki som första seedade spelare för Istomin, kanonlottning, där ska han vara favorit med tanke på Troickis lite knackiga nivå för närvarande. Sen blir det antagligen Wawrinka i kvarten för Istomin, och om man räknar med att Wawrinka inte kommer vara så bra, vilket man ju bör göra om man spelar någon annan, varför inte så honom relativt tidigt i turneringen då.