Då var det äntligen dags för den nya tennissäsongen att dra igång. Visserligen bara med en träningsturnering idag. De första atp-matcherna spelas i helgen, men det är en högklassig träningsturnering, så det är en fin start på säsongen detta. 

Manfall denna gång i och för sig för Mubadala World Tennis Championship. Rafael Nadal, Stan Wawrinka och Milos Raonic har alla lämnat återbud. Inte vilka spelare som helst och svåra att ersätta, men vi kommer ändå få se flera topp-10-spelare under veckoslutet och framför allt, det här är Novak Djokovic comebackturnering efter hans halvårslånga skadefrånvaro.

Här har vi årets deltagande spelare, med slutsegrarodds från Bethard* där man just nu får upp till 1400 kronor i bonus om man startar konto via oss här på Betting.

Novak Djokovic, 2,50

Dominic Thiem, 4

Kevin Anderson, 5

Roberto Bautista-Agut 5,50

Pablo Carreno Busta, 12

Andrey Rublev, 17

Man kan lugnt säga att oddssättaren är tveksam till Djokovic form såhär i första turneringen tillbaka för om man ska vara riktigt ärlig, det här är inget motstånd som skrämmer honom överhuvudtaget. Dessutom, tillsammans med Thiem är han redan klar för semifinal. Normalt är det de två högst rankade spelarna i den här turneringen som får den lyxen, men Djokovic fick denna gång gå runt reglerna. Han är rankad efter både Thiem och Carreno Busta, men att vara en av tidernas största spelare smällde tydligen högre än ranking. Jag tycker 2,50 på Djokovic känns klart intressant. Han kommer få segraren av Bautista och Rublev i morgondagens semifinal, en behaglig inledning, och sen en final där han ifall han vinner sin semi kommer vara dunderfavorit. Värde i 2,50 just nu alltså.

Kvartsfinalerna spelas idag. Först Anderson mot Carreno Busta och sen Bautista mot Rublev. 14 respektive 16 svensk tid är det dags för dessa matcher. Är man sugen på något att spela på i dessa matcher, då ligger det uppe ett speltips här på sidan på en av dem. Kolla in det här