Djokovic blir större och större favorit för varje dag och Federer går åt andra hållet, hans odds stiger. Det är situationen när det gäller vinnaroddsen på US Open i tennis som börjar imorgon måndag.

Men det finns ju mer att spela på också. Inte bara på vem som ska vinna turneringen, eller vinna matcherna. Vi tittar till de lite mer annorlunda oddsen som just nu erbjuds hos Bethard*, det spelbolag som har de absolut högsta oddsen på tennis.

Bli kund hos Bethard och få just nu upp till 1250 kronor i bonus. 

Vilken halva vinner?

Övre halva, 2,25

Nedre halvan, 1,57

Det här kan faktiskt vara ett oddssättarmisstag, att man tänkt fel helt enkelt. Man fokuserar på att både Djokovic och Federer finns på den nedre halvan, två av de tre favoriterna. Dubbel chans att någon från den halvan vinner då? Knappast. De möts i kvarten, och det är troligt att någon av dem når final, men i den finalen kommer ytterst troligt turneringens andrahandsfavorit Nadal stå på andra sidan nätet. Om Federer slår Djokovic, eller om någon annan når final på den nedre halvan, då kommer den övre halvans vinnare antagligen vara favorit i finalen, för Nadals lottning är bra. Chansen att han når final är mycket god.

Att vinna första kvarten?

Nadal, 1,64

Anderson, 8

Thiem, 11

Shapovalov, 14:50

Massor av andra spelare går givetvis att spela på, men 1,64 på Nadal, det är ju bra. Det finns ingen spelare han kan förlora mot utan att sänka sig själv, och det gör han inte särskilt ofta. 

Att vinna andra kvarten?

Del Potro, 3,25

Murray, 6

Raonic, 7

Wawrinka, 7

Dimitrov, 8

Isner, 8,75

Tsitsipas, 9,50

Getingbo på den här kvarten av lottningen. Del Potro absolut favorit, och det blir inte Murray, men värdet kan nog vara på Wawrinka. Om han förbättrar sig ytterligare lite jämfört med de senaste veckorna kan han plötsligt vara den bästa spelaren här. Stenhård lottning dock, han har Dimitrov redan i första omgången.

Att vinna tredje kvarten?

Zverev, 2,50

Cilic, 3,35

Jag tror någon av de där spelarna når semifinal, och jag tycker att Cilic är ganska klar favorit till att göra det. Han är bättre än Zverev för närvarande och att det skiljer så mycket i odds är direkt felaktigt.

Att nå final?

Djokovic, 2,25

Nadal, 2,50

Federer, 3,40

Finns ett givet spel att göra här och det är på Nadal. Han har en väldigt behaglig lottning och 2,50, det är jättebra värde jämfört med hans odds på att vinna turneringen. Rejäl rekommendation på det spelet till 2,50.

Samtliga odds från Bethard* alltså och precis som alltid, Bethard* kommer uppdatera sina vinnarodds varje dag under hela turneringen så vill man inte spela nu är det bara att titta in efter eller inför varje speldag.