En liten långtidsinvestering kanske? Kolla in det här oddset på att Djokovic vinner Franska Öppna i tennis nästa år.

Bethards odds på vem som ska vinna Franska Öppna nästa år. Jag tycker att Djokovic är väldigt, väldigt spelvärd här.

Han vann Wimbledon. Han var den bästa spelaren i den turneringen, inget snack om den saken. Gräs, absolut, men han är knappast någon grässpecialist. Just nu passade gräs honom väldigt bra, och det var en del i att han vann, men om han nu bara får lite tid på sig känns det högst troligt att han framöver ska hitta tillbaka till en riktigt fin nivå på hardcourt också, och när det sen är dags även på grus.

Djokovic är den enda spelaren som varit klart bättre än Nadal på grus utan att Nadal varit ur form, och när oddsen sitter såhär tycker jag det är snudd på dumt att inte spela. Mycket kan hända, absolut, men det gäller åt båda hållen. Nadal har genom åren haft större svackor och mer skadeproblem än Djokovic. Det är egentligen större chans att han faller ifrån innan nästa sommar än att Djokovic gör det. Jag tror chansen är god att de kommer vara relativt jämnt spelade när det väl är dags nästa sommar och då sitter man ju rätt fint med 10 gånger pengarna på Djokovic, tycker ni inte?

Starta konto hos Bethard* och spela på oddset i inlägget. Just nu med upp till 1250 kronor i bonus via oss här på Betting.