Det blev Djokovic som plockade hem titeln i Cincinnati igår kväll och han har nu vunnit samtliga masterstitlar i tennis. Ingen annan har lyckats med det tidigare. Kanske inget särskilt konstigt då att han nu går in till US Open som klar favorit när den turneringen startar om prick en vecka.

Bli ny kund hos Bethard, just nu med 1250 kronors specialbonus via oss på Betting. 

 

Djokovic, 3,60

Federer, 4,50

Nadal, 5,00

Tidernas tre största och bästa tennisspelare. Ganska smaskigt att det nu är bland dessa tre som man hittar US Open-vinnaren  om tre veckor. I alla fall enligt oddsen. Och enligt mig. De är helt och hållet i en klass för sig just nu de där tre. Nadal var sommarens stora spelare, som vanligt. Federer var årsinledningens bästa spelare. Och Djokovic får betraktas som den just nu bästa spelaren med Wimbledonsegern och titeln i Cincinnati. 

Vem av dem väljer man då till de där oddsen?

Jag tänkte vara så lömsk att jag inte ger något förslag på den punkten just nu. Min känsla denna morgon är nämligen att jag också hade satt oddsen sådär men okej då, med en pistol mot tinningen hade jag sagt Djokovic. Att han är favorit, så är det. Men oddsen är ändå relativt jämna och som sagt, om jag verkligen varit tvungen att välja någon till de där oddsen så hade jag plockat Djokovic. Hans seger mot Federer igår kväll kändes så pass säker och Djokovic brukar också ha ganska bra kontroll på Nadal när han spelar bra.

Någon annan då? Det finns så klart andra som kan vinna.

Bethard uppdaterar sina liveodds under hela US Open. Bli kund nu och var redo för mästerskapet.

Del Potro, 12

Cilic, 19

Wawrinka, 29

Anderson, 41

Isner, 51

Coric, 81

Del Potro, det är inga direkta tveksamheter kring kapaciteten där inte och US Open är den turnering där han historiskt spelat bäst. Kanske inte i absolut bästa form dock.

Cilic, samma sak där. Precis som Del Potro en tidigare vinnare här som spelat sin absolut bästa tennis i den här turneringen. Ganska bra form också. Han var den som var närmast Djokovic spelmässigt i Cincinnati.

Wawrinka har börjat komma igång. Tar han ett kliv till formmässigt kan han vara uppe och hota de allra bästa.

Anderson kommer ha en bra seedning, var i final förra året, och förlorar nästan aldrig mot en sämre spelare i en Grand Slam-turnering numera. Om alla andra på något sätt faller bort finns chansen.

Isner är hemmahoppet. Han är lite för dålig när han ställs mot de absolut bästa men precis som med Anderson, om de andra börjar trilla från, då är det inte helt omöjligt.

Man ska inte glömma hur bra Coric var i våras. Kan han hitta något liknande nu till US Open kanske? Då går inte många säkra mot honom.

Måndag om en vecka är vad som gäller. Kan bli en av tidernas bästa turneringar det här.