ATP-touren i tennis sover aldrig. Nadal vann i Toronto sent igår kväll, men redan idag är det dags för tennis på högsta nivå igen. Mastersturneringen i Cincinnati, som för de stora spelarna är sista turneringen innan årets sista riktigt stora grej, US Open som börjar om två veckor. 

Hur går det i Cincinnati då?

Det ska vi givetvis titta på. Vi presenterar oddsen från 1XBET som har föredömliga vinnarodds där man även kan spela på att en spelare inte ska vinna turneringen, något andra bolag borde ta efter. Om man kan spela på att något ska hända borde också andra sidan alltid finnas, att det inte ska hända. 

Federer

Vinna: 4,40. Inte vinna: 1,15.

Nadal

Vinna: 4,50. Inte vinna: 1,13.

Djokovic

Vinna: 5,50. Inte vinna: 1,13.

Zverev

Vinna: 9,50. Inte vinna: 1,05.

Murray

Vinna: 12. Inte vinna: 1,03.

Del Potro

Vinna: 12. Inte vinna: 1,03.

Cilic

Vinna: 13. Inte vinna: 1,01.

Mycket troligt att vi har vinnaren bland de där spelarna. Det är ytterst ovanligt att en lågt rankad spelare vinner en mastersturnering. Det händer i princip inte.

Vem blir det då?

Ja, ser man till spelet på hardcourt i år så, en utvilad Federer lär bli ytterst farlig. Nadal var grym i Toronto den här veckan och känns på något sätt som spelaren att slå. Jag tror någon av dem vinner. Med tanke på hur svag Djokovic var i Toronto har han mycket mer att visa innan man ska kunna tro på honom. Han var fantastisk på gräs, men på hardcourt har han inte varit bra på ett par år, och någonting ska han nog visa innan han är nästan lika betrodd som Federer och Nadal.

Om man vill plocka en skräll då?

Det borde kanske hänt lite mer med Tsitsipas odds efter hans finalplats i Toronto, men att han ska orka på samma sätt den här veckan känns kanske inte helt realistiskt. 

Jag hade tagit mannen längst ner. Querrey, man vet liksom aldrig. Han möter Isner i första omgången och där har han riktigt lätt för sin bästis. 5-2 i inbördes möten. Ni har ett speltips på den matchen här, jag tror han har en kanonchans. Vinner han där tar han över en bra seedning och vem vet, många av de bra kanske faller ifrån och så står Querrey plötsligt där med chans till fantastiskt odds.

Spela något av oddsen ovan med 1000 kronor i bonus som ny kund. Starta konto på 1XBET här.