Det kan vara rätt kul att titta till oddsen för att se vad spelbolagen anser vara troligt inför framtiden. Det gäller allt egentligen. Själv tycker jag det är väldigt spännande att följa oddsen på politik, det vill säga, sannolikheterna för vad som kommer hända i världen. Om Trump kommer köpa Grönland eller inte, om han och Kim kommer bli sams, och så vidare. 

Men tennis är ju det jag kan bäst, och vi kan väl ta oss en titt på om jag håller med Betfair som kommit ut med lite roliga odds kring nästa säsong. 

Det här skulle ju i alla fall inte jag spela kan jag säga. Djokovic vinner nog nästan två i snitt, sen finns Federer och givetvis nu också Medvedev. Det är inte över 80% chans att Nadal vinner en Grand Slam-turnering nästa säsong.

Nepp, vi spelar inte här heller. Saker och ting kan hända. Medvedev är nu med däruppe och givetvis, det kan skrälla från annat håll. Det finns flera spelare som kan vinna. 1.33 motsvarar 75% chans. Så stor chans är det inte att de där tre spelarna sopar rent nästa säsong.

Nu börjar vi närma oss spelvärde. Eller rättare sagt, vi har nog spelvärde. Tittar man på de senaste Grand Slam-turneringarna har Djokovic stått i omkring 2 gånger pengarna på att vinna, bortsett från Franska Öppna givetvis. I Wimbledon är han superfavorit. I Australian Open också. Och i US Open kommer han vara klar favorit. Jag skulle säga att 2.30 på minst två titlar är tillräckligt bra för att jag skulle kunna spela.

Nja? Nej. Inte tillräckligt. 

Här har vi spelet skulle jag säga. Två gånger pengarna i snitt på att han vinner Australian Open, Wimbledon och US Open. Två gånger två gånger två. Blir åtta gånger det, och så får man hans chans att vinna Franska Öppna som en bonusmöjlighet. Det här spelet är i min värld absolut taget.

Det jag tycker är intressant med de här oddsen är att självklarheten i att Nadal vinner Franska Öppna överskattas. Djokovic vinner Australian Open, det mesta talar för det i alla fall, och sen kommer nyckeln i Franska Öppna. Klarar han den har han Wimbledon som är hans mest givna av Grand Slam-turneringarna och står han där med tre, då kommer han göra precis allt och lite till för att vinna den sista. Om man räknar på oddsen i de fyra turneringarna så, som sagt, två gånger pengarna i snitt på Djokovic i tre av dem, och så är det Franska Öppna. Aldrig att han står i över fem gånger pengarna inför Franska Öppna. Så det är faktiskt värde i det här oddset också.

100% upp till 1 000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
Världens största spelbörs
Även poker & casino
18+ | Regler och villkor gäller