I årets upplaga av Superettan är det flertalet intressanta lag som är med och slåss om platserna upp till Allsvenskan. Vi har klubbar som Helsingborgs IF, Östers IF, GIF Sundsvall och Örebro SK där samtliga har spelat i den högsta serien, även om det var ett tag sedan för vissa av dem. För att du på enklast vis ska kunna livestreama Superettan har vi därmed skrivit ihop en guide i hur du kommer igång.

Se Superettan gratis hos Bet365!

Idag har du möjligheten att streama superettan fotboll helt gratis hos två av de säkraste och största bettingsidorna med svensk licens. Vi guidar hur du snabbt får tillgång till att komma igång med livestreaming till superettan idag!

Superdeal med TV4 PLAY + SPORT

Vill du få tillgång till en vanlig streamtjänst som sänder svenska cupen PLUS massvis med annan fotboll så är det perfekt läget att hämta vår deal här för 299:- i månaden hos TV4 PLAY + Sport.

TV4 Play

TV4 Play+ för endast 299 kr/m

  • Exklusiv deal endast genom Betting.se
  • Exklusiv deal endast genom Betting.se

Alla matcher från Svenska Cupen, Allsvenskan, Superettan, UEFA Champions League, Serie A, La Liga och mycket mer på TV4 Play för bara 299:- i 6 månader.

Streama Superettan 2024 hos Unibet

Det är faktiskt möjligt att få tillgång till gratis stream svenska cupen. Då man kan se Superettan, Allsvenskan och Division 1, men då krävs lite hjälp av VPN eller att du antingen befinner dig i utlandet.

Så här gör du för att se Superettan hos Unibet:

  1. Skapa konto hos Unibet.
  2. Sätt in pengar på ditt spelkonto.
  3. Du hittar Unibet TV i oddslobbyn under fliken ”streaming”.

100 kr gratisspel

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Odds bonus på upp till 100 kr
Svensk gigant inom betting
Specialodds på film och politik
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Villkor och krav:  Referera till Unibet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Välkomstbonusens värde är max 500 kronor. Min insättning 100 kr.

Villkor och krav:  Referera till Unibet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Välkomstbonusens värde är max 500 kronor. Min insättning 100 kr.

Livestreama Superettan 2024 hos bet365

Bet365 är en gigant när det kommer till streaming av sport. Även här kan ni få tillgång till att streama samtliga matcher i Superettan 2024, helt gratis. Det som krävs är en krona på kontot, och har man inte det så är det en insättning på minst 50 kronor som gäller. Som tidigare nämnt behövs en VPN för att livestream på svensk fotboll ska fungera.

Så här gör du för att se:

  1. Logga in/skapa konto.
  2. Gör en insättning på ditt spelkonto.
  3. Välj evenemanget som har en play-ikon bredvid och har du följt reglerna för livestreamingen ska det spelas upp automatiskt när det är live.

1500 kr i spelkrediter + 100 freespins

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Generös välkomstbonus
Världens största utbud av marknader och sporter
Användarvänlig mobilapp
Lättnavigerad sida
Bäst utbud av livebetting
Höga odds
Swish för insättning
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.500 kr).

Ytterligare villkor: Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
Villkor och krav:  Referera till Bet365 för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

18+. Gäller nya kunder. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.


Superettan på TV

Om du hellre föredrar att se Superettan via din tv finns även den möjligheten. Utbudet kan dock vara aningen skralt jämfört med när du streamar matcherna live. Eftersom att det är Discovery som äger rättigheterna ser du matcherna hos någon av deras kanaler. Du hittar sändningarna hos Kanal 5 eller Kanal 9. För att vara säker på att inte missa något måste du ha ett konto hos Discovery Plus. Genom att besöka våran TV-guide har du alltid full koll på de hetaste sportevenemangen som är på gång.

Se Superettan på plats

Beroende på vilket som är ditt favoritlag är det bästa sättet för att kolla upp biljetter att besöka hemsidan där du får information om allt kring deras kommande hemmamatcher och vad det är för olika priser. Hos de flesta klubbar kan du hitta biljetter för runt 100 kr.

FAQ: Vanliga frågor och svar om Superettan stream

Här har vi samlat de vanligaste frågorna kring gratis livestream på Superettan.

Var kan jag streama Superettan 2024 gratis?

Du kan hitta gratis streams till superettan 2024 hos Bet365 eller Unibet.

Vad kostar det att streama Superettan i Sverige?

Genom att sätta in så lite som 50 kronor på Bet365 eller 100 kronor hos Unibet kan du se Superettan.

Hur gör jag för att streama Superettan gratis?

Se till att ha minst en krona på ditt spelkonto och även ha en VPN så ska livestream till superettan fungera även i Sverige.