I årets upplaga av Superettan är det flertalet intressanta lag som är med och slåss om platserna upp till Allsvenskan. Vi har klubbar som Helsingborgs, Eskilstuna, GIF Sundsvall, GAIS, Örgryte och Brage där samtliga har spelat i Allsvenskan förut även om det var ett tag sedan för vissa av dem. Det finns därmed all anledning att följa Sveriges näst högsta liga eftersom att den kan vara mer spännande än våran inhemska högstaliga. För att du på enklast vis ska kunna livestreama Superettan har vi därmed skrivit ihop en guide i hur du kommer igång.

Du kan i dag inte live streama Superettan helt gratis någonstans på nätet, men det finns flera alternativ som tillåter dig att se matcherna för ett bra pris.

Om du är bosatt i Sverige är det bästa alternativet att använda dig av Discovery Plus. De äger rättigheterna att inom landets gränser sända Allsvenskan och Superettan.

Det är jätteenkelt att komma igång då det enda du behöver göra är att skapa ett konto. Efter att du har skapat ditt konto lägger du till något av sportpaketen Dplus Total eller Total + Cmore Sport.

Discovery Play

För att på enklast vis få tillgång till alla matcher i Allsvenskan, Superettan och även SHL via livestream är det bästa alternativet att skapa ett konto hos Discovery Plus och välja det paket som passar dig bäst. Du kan läsa om alla varianter på deras hemsida.

Såhär kommer du igång hos Discovery Plus

  1. Klicka för att komma till Discovery Plus
  2. Skriv in uppgifterna för att skapa ditt konto
  3. Välj det sportpaket du vill ha (Dplus Total eller Total + Cmore Sport)
  4. Nu har du tillgång till deras live streams på Superettan.

Bet365

Om du bor utomlands och vill se Superettan live är det bästa alternativet att använda dig av Bet365 livestream. Det är helt lagligt och de äger rättigheterna för detta. För att kunna nyttja denna tjänst måste du ha ett konto hos spelbolaget med insatta pengar på, eller så måste du ha placerat ett spel inom 24 timmar.  

Kom igång hos Bet365

  1. Här kommer du direkt till Bet365
  2. Följ stegen för att skapa ett spelkonto
  3. Gör din insättning
  4. Välj den live stream du vill se

Superettan på TV

Om du hellre föredrar att se Superettan via din tv finns även den möjligheten. Utbudet kan dock vara aningen skralt jämfört med när du streamar matcherna live. Eftersom att det är Discovery som äger rättigheterna ser du matcherna hos någon av deras kanaler. Du hittar sändningarna hos Kanal 5 eller Kanal 9. För att vara säker på att inte missa något måste du ha ett konto hos Discovery Plus. Genom att besöka våran TV-guide har du alltid full koll på de hetaste sportevenemangen som är på gång.

Se Superettan på plats

Beroende på vilket som är ditt favoritlag är det bästa sättet för att kolla upp biljetter att besöka hemsidan där du får information om allt kring deras kommande hemmamatcher och vad det är för olika priser. Hos de flesta klubbar kan du hitta biljetter för runt 100 kr.

18+| Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor