Annons

Odds på Helsingborgs IF - Superettan 2021

Helsingborgs IF är förmodligen det lag i Superettan med störst meritlista men trots detta har de ändå hamnat förvånansvärt ofta i denna serie de senaste åren. Efter att ha åkt ur serien 2016 dröjde det till 2019 innan klubben var tillbaka i högsta serien. Comebacken skulle dock endast vara i två år och efter att hamnat näst sist i Allsvenskan förra säsongen får de göra ett nytt försök i år att ta sig tillbaka till finrummet. Frågan är om de håller för favoritskapet den här gången?

Odds på Helsingborgs IF - Superettan 2021

Odds på Helsingborgs IF i Superettan Högsta odds Spelbolag
Vinner Superettan 3,00
Topp tre 1,50
Topp åtta 1,05
Nedflyttning till div. 1 101,00

ALLA ODDS PÅ SUPERETTAN

Speltips: Helsingborgs IF - Superettan 2021

HeIF har ett väldigt starkt lag och kommer att vara starka i Superettan 2021. Det är svårt att se att detta spelarmaterialet, så länge de inte tappar för många nyckelspelare i sommar, skulle misslyckas med att ta sig tillbaka till Allsvenskan. Vi har tippat som seriesegrare men det räcker med topp 2 för att få en direktplats tillbaka till finrummet. Allting talar för att de lyckas med detta vilket vi också tror.

Information & Statistik: Helsingborgs IF

Styrkor & Svagheter

HIF har den starkaste truppen i Superettan med spelare som Andreas Granqvist och Anthony van den Hunk. Den sistnämnda är lagets stora anfallsstjärna som också mycket väl kan vinna skytteligan i Superettan under säsongen. I mål finns Manchester Uniteds gamla målvakt Anders Lingaard. Lägg till Max Svensson, Rasmus Jönsson och Brandur Henriksson Olsen och det finns definitivt kvalité. För att vara en trupp i Superettan är det svårt att hitta några direkta svagheter. Det vore i så fall skadeproblematiken med lagkapten Andreas Granqvist.

Helsingborgs IF historia

Helsingborgs IF har funnits sedan 1907 då klubben grundades och har sedan dess spelat sina hemmamatcher på Olympia. Genom åren har klubben vunnit SM-guld fem gånger och har lika många segrar i Svenska Cupen. Laget tog en sensationell tripper 2011 där de vann SM-guld, Svenska Cupen och den numera nedlagda tävlingen Supercupen. Sedan dess har det dock inte blivit något kul, i alla fall inte någon titel.

Kommentarer

Feedback