Är det ett stormöte i Premier League ikväll, Manchester United-Arsenal eller är det ett tidigare stormöte mellan klubbarna som för många år sen nu dominerade Premier League? Lite både och kanske. De är fortfarande med i toppen, men de är samtidigt inte nära de överlägsna topplagen Liverpool och Manchester City. 

Klarar Solskajer en förlust ikväll?

Massor av prestige givetvis och viktiga poäng på spel. Arsenal ligger lite bättre till än United just nu i tabellen. Arsenal är 8:a, United är 11:a. Tre poäng skiljer mellan dem. Emery skulle nog tåla en förlust ikväll. Det är bortaplan och han har kanske inget överhängande hot om att bli sparkad kring sig. Men klarar Solskjaer en förlust ikväll? Det är frågan det. Efter förra helgens förlust mot West Ham förväntade sig många att något skulle hända men klubbledningen skickade istället ut ett meddelande om att man står bakom norrmannen och vill bygga långsiktigt. Frågan är vad som händer med den långsiktigheten om man förlorar ikväll. Hos Betfair är Solskjaer just nu favorit till att bli nästa manager att få lämna sin klubb. 

Spela på att Solskjaer får lämna härnäst till 3.50

100% upp till 1 000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
Världens största spelbörs
Även poker & casino
18+ | Regler och villkor gäller

Alla odds på Manchester United-Arsenal

Oddsen inför kvällens uppgörelse på Old Trafford är just nu relativt jämna. United är knapp favorit. Nedan kommer de högsta oddsen på varje tecken uppdateras hela vägen fram till matchstart. 

1X2 odds, Manchester United - Arsenal, Mån 30 sep 2019 at 21:00

Manchester United

Lika

Arsenal

Man kan förstås spela på mycket annat än vilket lag som vinner matchen. Som vem som gör första målet exempelvis. 

First Goalscorer odds, Manchester United - Arsenal, Mån 30 sep 2019 at 21:00

Eller hur många mål det blir i matchen. På detta har vi ett speltips från en av våra medlemmar uppe på sidan. Han tror på målsnålt ikväll.

Over/Under odds, Manchester United - Arsenal, Mån 30 sep 2019 at 21:00 Linje: 2.5

Över

Under

Lycka till med alla spel och om du sitter på en riktigt bra idé, lägg gärna upp ett eget speltips på matchen här på betting.se. Det är mycket enkelt och all information om hur man gör finns i vår artikel om det.

Till en sådan här stor match kan det ge en extra krydda att spela med en bonus. Kolla in vår sida med de bästa spelbolagsbonusarna så hittar du nog något som passar.

Matchen sänds med start klockan 21 på Viasat Sport Premium eller via livestream på Viaplay. Vill man ha koll på alla matcher som spelas ikväll och andra dagar finner man all information i vår tv-guide