På lördag har du som inte redan har ett konto hos Coolbet chansen att vinna ett exklusivt paket till VM 2018 i Ryssland. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto den 24 mars, och endast den 24 mars, samt lägga ett spel värt 100 kronor på Sverige - Chile. 100 kronor för att vara med i en tävling som kan ge dig och en vän en resa till årets i särklass största sporthändelse!

 

Vinn resa till VM 2018 - Så här deltar du

Instruktionerna kunde knappast varit enklare. På lördag, och endast på lördag, så kommer länkarna ifrån Betting.se till Coolbet att leda dig rätt in till tävlingen. Det gäller att skapa ett konto under den 24 mars, göra en insättning och lägga ett spel värt minst 100 kronor på Sverige - Chile.

  1. Skapa ett konto hos Coolbet under lördagen
  2. Gör en insättning till ditt spelkonto
  3. Spela för minst 100 kronor på Sverige - Chile

Vad som ingår i VM-paketet:

  • Direktflyg t/r från Arlanda -> Nizjnij Novgorod för två personer
  • Två matchbiljetter till den blågula öppningsmatchen
  • Två nätter på trestjärnigt hotell

 

Coolbet - Hög återbetalning på odds

Vi på Betting.se kan varmt rekommendera Coolbet. Oddsen är bra, hemsidan är riktigt snygg och enkel att använda, samt att man erbjuder en rad olika kampanjer som sticker ut! Varje dag så plockar man ut en match som man erbjuder 100% återbetalning på, ett intressant koncept som vi gillar skarpt. Man visar även upp intressant statistik kring de stora matcherna, statistik som bland annat visar hur spelarna streckat matchen, hur stora summor som spelats på matchen och så vidare!

Coolbet bild över statistik för match