Vårt kära grannland Danmark spelar sin VM-premiär mot Peru på Mordovinien Arena i Sarkansk. Vill danskarna gå vidare från gruppen krävs det seger mot sydamerikanerna. Klar favorit i gruppen är Frankrike som med sitt otroligt starka lag med största sannolikhet kommer vinna gruppen. Australien blir slagpåsen i en intressant grupp.

I Danmark är bettingkulturen väldigt lik den svenska och det fotbollstokiga landet följer naturligtvis mästerskapet med största glädje. Förvänta er spel och galna odds på första matchen mellan Peru - Danmark. Den 16:e juni är det dags för matchen i Grupp C som kommer följas med stort intresse. Åge Hareide har visat bra rutin i viktiga matcher förr och Danmark går in i matchen med vetskapen om att en vinst innebär stora möjligheter till åttondelsfinal medan en förlust gör vägen till slutspel oerhört svår. Fram med tuborgen och pølsen för nu är det dansk fotbollsfest som väntar.

 

Bästa bonusen inför Peru - Danmark

I danmark är bettingkulturen stor och mängder av spelbolag har licens för att erbjuda danska kunder sitt utbud. Under VM kommer därför en stor kvantitet av bonusar finnas tillgängliga som även gäller de svenska kunderna för matchen. Det finns många bonusar tillgängliga inför matchen. Free bets, insättningsbonusar och riskfria spel kommer finnas.

Insättningsbonusar: Är en bonus som går att ta emot om du gör en insättning hos en bettingsida. Till exempel 100% upp till 1000 kronor innebär att om en insättning görs på 1000 kronor får du 2000 kronor att spela med. Insättningsbonusen. eller matchningsbonusen som den även kallas, är vanligast som erbjudande för nya kunder hos spelbolagen. Blir du ny medlem hos ett spelbolag för att oddsa på matchen kan du använda bonuspengarna till just detta. Tänk på att alltid kolla igenom regler och villkor för att se bonuskraven.

Free bets: Även kallat gratisspel som innebär att spelbolagen ger dig en viss summa att lägga på en match. Flertalet bettingsidor kommer erbjuda free bets, bäst odds och bonus på matchen.

Riskfria spel: Vid ett riskfritt spel står du själv för insatsen men får tillbaka pengarna om spelet inte går in. Det kanske kan vara bra att använda om du känner att en skräll är på gång på grund utav en förändring i startelvan i matchen mellan Peru - Danmark. Bland annat Nordicbet* erbjuder riskfria spel på 250 kunder för nya kunder och kommer säkert göra så under VM 2018.

 

Peru - Danmark boostade odds

Är det boostade odds som gäller så kommer det finnas många alternativ inför matchen. Med näbbar och klor slåss spelbolagen mot varandra och höjer oddsen vart och vartannat för att kunna stoltsera med absolut bästa odds på den spännande drabbningen som väntar i Grupp C. Redan nu ligger oddsen redo för de största entusiasterna och ju närmre avsparken kommer desto mer går det att förvänta att bettingsajterna boostar oddsen rejält. Boostade odds är en vanlig välkomstbonus.

Du kommer inte behöva vänta länge om du vill ha bästa odds på Peru - Danmark utan det kommer finnas sajter som jämför odds så du får de bästa förutsättningarna för att spela på matchen.

 

Här hittar du stream för Peru - Danmark

Miljontals tittare kommer att följa matchen mellan Peru och Danmark och det blir spännande att se vad för startelvor som presenteras. Är du en som vill veta allt om streamingmöjligheter och Tv-Tider inför VM? Matchen mellan Peru - Danmark kommer naturligtvis att gå och se på alla enheter från datorn, mobilen, tv:n och surfplattan. TV4/CMORE är de som har rättigheterna till mästerskapet. Några av spelbolagen kommer också visa matcherna som du kan läsa om hos TVmatchen.

 

Betting på Peru - Danmark idag

Alla bettingsidor kommer såklart att erbjuda spel på matchen. Redan idag går det att spela på Peru - Danmark och de bästa oddsen finns där ute för den som är tålmodig. Över 100-tals olika marknader finns tillgängliga för den som vill betta på matchen redan idag. För den som vill få ut det den mest optimala VM-upplevelsen gäller det att prova på live betting. Då kan du titta på matcherna samtidigt som du placerar dina spel. På så sätt blir varje match spännande tack vare att du kan oddsa live. Prova på live betting i mobilen också om du är en som ständigt är i rörelse.

 

Peru - Danmark spekulation

Danmark är favoriter men har ändå höga odds på över 2.00 gånger insatsen. Peru tog sig till mästerskapet mest tack vare ett gediget hemmafacit. Hemmaarenan Estadio Nacional del Perú ligger på hög höjd vilket motståndarna inte är vana vid. I Perus lag hittar vi den gamle Malmöspelaren Yoshimar Yotun som är en gedigen fotbollsspelare. Danmark bör vinna matchen och har ett starkare lag än Peru. Största stjärnan heter Christian Eriksen och spelar till vardags i Tottenham där han bidragit med otaliga assist.

I målet finns det en jätte i Kaspar Schmeichel. Den danska målvakten är ordinarie i Leicester och var en stor bidragande orsak till att laget vann Premier League 2015/16. En annan stjärna lär inte vara med i laget under VM. Pierre Emile Höjbjerg, till vardags i Southampton, är inte en populär pjäs hos Åge Hareide. Den norska succétränaren har gått ut och sagt att mittfältaren har attitydproblem och verkar inte vara en del av planerna inför mästerskapet.

I backlinjen håller stjärnan Simon Kjær ställningarna och mittbacken har en bra säsong bakom sig i Sevilla som gick till kvartsfinal i Champions League. På mittfältet är Thomas Delaney - förutom världsstjärnan Eriksen - den mest intressante spelaren. Den centrala mittfältaren blev såld från FC Köpenhamn till Werder Bremen och har imponerat.

Joker till matchen är Nicklas Bendtner som alltid skapar rubriker. Anfallaren har stått för en reinkarnation sedan flytten gick till Trondheim och norska Rosenborg. Om det är fisklutften från Lerkendal som fått anfallaren på andra tankar återstår att se men den förre Arsenalspelaren är i målform.

I Peru är där inte mycket att hänga i granen. Landets bäste målskytt är Jefferson Farfan som stått för 21 mål på 84 landskamper. Yoshimar Yotun gjorde det bra i Malmö - och har gjort det strålande i Orlando City - men Peruanen är inte i närheten av nivå som till exempel Christian Eriksen. Är det dags att spela på matchen idag är det läge att spela på seger för Danmark!