En fullspäckade fotbollshelg framför oss med matcher ifrån alla de stora ligorna runtom i Europa. I England bjuds det på både ligaspel och FA-cupen medans vi i både Spanien och Italien har en full ligaomgång att se fram emot. Betfair delar ut inte mindre än tre stycken oddserbjudanden för alla er som inte redan skapat ett konto, läs mer om hur du går tillväga för att hämta hem din bonus nedan!

Kvartsfinal på Old Trafford

Besvikelsen har knappt hunnit lägga sig efter uttåget ur Champions League. Jose Mourinho har fått utstå hård kritik, både för spelet som laget visar upp och för sina minst sagt märkliga uttalanden. 2-1 mot Sevilla var inte på något sätt orättvist, över två matcher så var det spanska sydkustlaget betydligt vassare.

Nu får man en chans att revanschera sig en aning när Brighton kommer på besök. Det här är en match som man måste vinna, det är kvartsfinal i FA-cupen och den enda titelchansen för laget som fortfarande lever denna säsong. Kikar man till oddsen så är hemmalaget med all rätt stora favoriter, om det inte vore för oddsboosten ifrån Betfair som ger dig hutlösa 6.00 gånger insatsen på hemmasegern!

Spela Manchester United till 6.00 här!

Succésäsongen fortsätter för Barcelona

3-0 mot Chelsea i veckan och vidare i Champions League. Lägg därtill att man leder ligan på ett imponerande sätt och vi kan konstatera att Barcelona går mot en riktigt fin säsong. I helgen ställs man mot Bilbao, en tuff uppgift i vanliga fall men med det spel som Barcelona visat upp under senare tid så ska det inte vara några problem.

Till Barcelonas fördel kan vi lägga till att Bilbao spelade i Europa League så sent som under torsdagen mot Marseille. En match där man inte imponerade utan förlorade med 2-1, vilket också gjorde att baskerna gjort sin sista match i Europa League för denna säsong.

Så till oddsen! Betfair erbjuder just nu sanslösa 5.00 gånger insatsen på en seger för Barcelona. Tveksamt om vi ens erbjuds ett så högt odds på Barcelona under hela denna säsong. Så har du inget konto hos Betfair redan, se till att skaffa det nu!

Spela Barcelona till 5.00 här!