Det är veckoomgång i La Liga vilket ger oss matcher under både tisdag, onsdag och torsdag! Betfair lastar på med allt man har när man boostar oddsen rejält i matchen mellan Las Palmas - Barcelona, eller vad sägs om 6.00 gånger pengarna på seger för Lionel Messi o co!

 

En säker seger för Barcelona

Las Palmas har inte haft någon rolig säsong såhär långt. Även om man ryckt upp sig en aning under de senaste omgångarna så parkerar man så långt ner som på en 18:e-plats i tabellen. Ska man hitta något positivt så är det att defensiven sett betydligt bättre ut nu på senare än, jämfört med hur det såg ut under första halvan av säsongen. Under de fyra senaste matcherna så har laget lyckats hålla tätt i tre utav dem.

Nu är det dock Barcelona som kommer på besök och då är det helt andra förutsättningar som gäller. Messi, Suarez och en Coutinho som blir alltmer varm i kläderna kommer att bli snäppet för svåra för Las Palmas. I vanliga fall hade det knappt vart spelvärt att gå in på Barcelona men i och med att Betfair väljer att höja oddset inför torsdagens match till hela 6.00 gånger pengarna så kan man inte annat än testa lyckan!

Notera att erbjudandet gäller för alla nya spelare och att din vinst betalas ut i form utav bonusspel!

Här kan du se matchen!

Oddsjämförelse för matchen!