Full rulle i Premier League till helgen med några riktigt spännande matcher framför oss. Lördagen startar på bästa möjliga vis när det vankas Londonderby på Wembley, Tottenham mot Arsenal. Omgången fortsätter därefter med ytterligare fem matcher under lördagen, tre på söndagen och till sist en avslutande match på måndag kväll!

6.00 i odds på Manchester City mot Leicester City

Vad händer med Riyad Mahrez

Det var på deadline day som Riyad Mahrez tvärt valde att lämna in en transferbegäran. Klubben på önskelistan? Manchester City. Nu ställs Leicester City mot just det lag som algeriern ville lämna för och vi kan med största säkerhet stryka Mahrez ifrån en eventuell matchtrupp, frågan är hur mycket hans utspel har rört upp harmonin i laget. Sedan transferfönstret stängde har Leicester City inte vunnit en match, förlust borta mot Everton och en svag poäng mot Swansea. Klart är att situationen med Mahrez påverkat laget.

Nu ställs man mot Manchester City, detta oslagbara City. Trots att det bara blev en poäng senast borta mot Burnley så leder man ligan med hela 13 poäng. Det väntar Champions League-spel till veckan som kommer så möjligtvis att Pep Guardiola ställer över en eller två spelare mot Leicester.

Trots eventuella rotationer så ska City vara stora favoriter mot detta Leicester. Helgens erbjudande hos Betfair, 6.00 gånger insatsen på Manchester City, kan inte ses som annat än en ren bjudning. Har du inget konto hos Betfair, då är det helt rätt tillfälle att skaffa detta!

Pressat Chelsea vinner till 7.00 gånger insatsen

Kniven mot strupen för Antonio Conte

Chelsea är inne i en tung trend, minst sagt. 3–0 förlusten mot Bournemouth följdes upp utav en riktig förnedring borta mot Watford, 4–1. Aldrig förr har Antonio Conte varit så här pressad och kanske är det då skönt att möta ligans jumbolag, West Bromwich. West Brom har en vinst i ligan sedan augusti månad, då är det svårt att ligga annat än sist i en tabell.

Målskyttet har varit ett stort problem för Chelsea, inte minst när Alvaro Morata gått skadad under en längre tid. Nu gäller det för The Blues att lösa upp ett mycket lågt liggande West Brom som kommer vara otroligt nöjda med en poäng ifrån matchen.

Känslan är att Chelsea tar detta. En tredje förlust för Antonio Conte kan bli ödesdigert, inte minst sett till hur tabellen ser ut. Både Tottenham och Arsenal är på gång och kan mycket väl hämta in försprånget som Chelsea för tillfället har.

Backa en seger för de blåa ifrån London till sanslösa 7.00 gånger insatsen hos Betfair. Gäller alla nya spelare så se till att registrera ditt konto via länken nedan och dryga ut spelkassan under måndag kväll!

Helgens erbjudanden:

Manchester City – Leicester City                Manchester City 6.00 @Betfair

Chelsea – West Bromwich                           Chelsea 7.00 @Betfair