De tidiga ligaledarna Arsenal tar emot Fulham på Emirates i den fjärde omgången av Premier League 2022/23. Efter att ha vunnit med 3-0 i Bournemouth senast är Gunners det enda laget i ligan som har ett 100-procentigt facit i detta tidiga skede av säsongen, så det är ingen överraskning att oddsen talar för Arsenal som vinnare mot Fulham.

Men Fulham ligger bra till i den övre halvan av tabellen och har ännu inte fått smaka på ett nederlag efter att ha tagit fem poäng på sina tre matcher, Marco Silvas lag kommer troligen inte att sälja sig billigt till Gunners på lördag. Läs hur vi tippar att det slutar i vårat speltips. The Cottagers fick med sig ett oavgjort resultat senaste gången de besökte Arsenal, strax före deras nedflyttning tillbaka till Championship. 

Är Arsenal på riktigt denna säsong?

Arsenals start på den nya säsongen står i skarp kontrast till 2021/22 då de förlorade sina tre första matcher. Jämfört med då har Arteta istället lett sitt lag till en trio segrar, även om man kan säga att matcherna mot Crystal Palace, Leicester City och Bournemouth tyder på att de inte har fått ett seriöst test ännu.

Sommarens värvningar av Gabriel Jesus och Oleksandr Zinchenko har tillfört Arsenals trupp ytterligare bredd och kvalitet. Den brasilianske anfallaren har gjort ett omedelbart intryck -  två mål och tre assist redan.

Med nio gjorda mål hittills har Arsenal varit svåra att stoppa. Gunners har gjort minst två mål i åtta av sina tio senaste Premier League-matcher, vilket tyder på att Fulhams försvar kommer att bli hårt testade.

Speloddsen på Arsenal mot Fulham för att vinna är starkt till Gunners fördel, men ganska lågt så det är nödvändigt att gräva lite djupare för att hitta värde för de som vill satsa på Artetas lag här.

1.35 på en Arsenal-seger hittas hos Interwetten* till 1.35, men eftersom att både Gunners och Fulham har kommit igång med målskyttet i sina senaste ligamatcher kan det vara värt att överväga att lägga ett spel på över 3.5 mål till högsta oddset 2.31 hos Betsson*.

Odds: Premier League 2022/23 Högsta odds Spelbolag
Arsenal: Att vinna mot Fulham 1,35
Odds: Premier League 2022/23 Högsta odds Spelbolag
Över 3.5 mål 2,31

Alla odds på sidan uppdaterades 26/08/2022. För att jämföra odds på olika marknader själv, kolla in vårat matchcenter.

Kommer Cottagers obesegrade svit ta slut?

Fulham har överraskat många fotbollsfans med sin starka start på den nya säsongen, efter att ha spelat oavgjort mot Liverpool under öppningshelgen och sedan slagit Brentford med 3-1 hemma senast.

Deras enda bortamatch slutade dock i ett mållöst oavgjort resultat i ett tandlöst Wolves-lag, och en resa till Arsenal kommer säkerligen att erbjuda en hårdare prövning av Silvas backlinje.

Fulham har gjort det bra med bara två insläppta mål i två av sina tre Premier League-matcher den här säsongen, men med ett offensivt Arsenal på besök som flyger högt i toppen av tabellen känns det innan matchstart som att Gunners kommer ta ytterligare en seger.

Arsenal har vunnit åtta av sina tio senaste Premier League-matcher efter att ha avslutat förra säsongen på liknande sätt.

Handikappmarknaden har varit ett bra sätt att satsa på Arsenal den här säsongen eftersom alla deras segrar har kommit med minst två klara mål.

2.55 hos Interwetten* på Arsenal -2 är väl värt en titt.

Odds: Premier League 2022/23 Högsta odds Spelbolag
AH -2: Arsenal 2,55

Arsenal - Fulham speltips

Med tanke på hur starkt Gabriel Jesus har startat denna säsong är det värt att kika lite extra på dessa spel nedan.

Odds: Premier League 2022/23 Högsta odds Spelbolag
Gabriel Jesus: Att göra första målet i matchen 4,33
Odds: Premier League 2022/23 Högsta odds Spelbolag
Gabriel Jesus: Att göra mål i matchen 1,95

Om du hellre vill tippa rätt resultat finns det ett fint spel hos Mr Green*.

Odds: Premier League 2022/23 Högsta odds Spelbolag
Arsenal: Rätt resultat: Att vinna med 2-0 7,00