Annons

Arsenal - Fulham: (AH: +1,75) 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
27 augusti 2022 at 18:30 - Fotboll, England - Premier League
Emirates Stadium    Jarred Gillett
25 aug 2022 at 16:08 (Uppdaterad 27 aug 2022 at 20:26) 25/08
10
0

Premier League

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 22-25-53%
Spelvärde: 107,90%
Lägsta spelbara odds: 1,65
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-1
10bet Till 10bet

Derbydags på Emirates när pigga nykomlingen Fulham ska försöka bjuda på motstånd. Arsenal stora favoriter och jag lockas av handikappet på gästerna. Fegspelar +1.75 asian hcp, vilket betyder att Fulham kan förlora med en boll och spelet sitter. Skulle man förlora med två bollar får vi halva insatsen tillbaka.

1-1 senast lagen möttes i PL på Emirates efter att Nketiah kvitterat 90+7. Det har hänt en hel del i båda lagen sedan dess och Arsenal har än så länge levt upp till den hajp som byggdes under försäsongen.

Även Fulham fortsätter att imponera och redan i premiären mot Liverpool kunde man se att laget kommer kunna störa många lag och kanske hamna lite högre än vad de flesta tippat.

Målmaskinen Mitrovic avgjorde sent mot Brentford senast då laget vann med 3-2. Ordentlig boost från den segern och efter det i veckan nu roterade Marco Silva bort matchen mot Crawley i EFL Cup, där det blev torsk 2-0.

Möjliga startelvor:

Arsenal: Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Partey, Xhaka, Odegaard; Saka, Jesus, Martinelli.

Fulham: Leno; Tete, Tosun, Ream, Robinson; Reed, Palhinha; Stansfield, Pereira, Reid; Mitrovic.

Noterbart är att truppläget är perfekt i Arsenal som kan mönstra bästa laget. Hos gästerna saknas långtidsskadade Hary Wilson samt Manor Solomon. 

Arsenal kommer dominera matchbilden, vilket bör passa Fulham bra då vi sett prov på hur skickligt kontringslag det är.Tror vi har en trevlig match framför oss här där the Cottagers löser ett mål och det bör räcka för vinst på spelet. 

Marco Silva bör ha fokuserat lite extra på defensiven efter att släppt in två mot Brentford men även efter matchen mot Wolves, där det inte såg helt stabilt ut trots slutresultatet 0-0. Kvalite finns, hoppas bara inte laget är för naivt och har överdriven hybris efter den fina starten. 

Jag litar på Silva men tror Arsenal löser det här tillsut med en boll. 

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback