Bara en bom när vi i redaktionen valde ut dagens bästa spel förra veckan och vi ämnar fortsätta på samma sätt den här veckan. Som vi alltid gör. Siffrorna på dessa utvalda spel är fantastiska. Inte för att vi är fantastiska, utan för att våra experter är det.

Underspel från Allsvenskan är dagens bästa spel

Vi har gått mycket på tennis på sistone men idag vänder vi istället blickarna mot fotbollen och Allsvenskan där vi har en expert som är fullkomligt stekhet. Emanuel har så här långt en utdelning på 127% på sina spel och vi i redaktionen är inte överraskade. När vi läser igenom hans spel är det tydligt att han är otroligt kunnig.

Idag fastnade vi för detta spel.

Dagens bästa spel

Den gamle målspottaren Henke Larsson har stramat åt Helsingborgs försvarsspel och det är där fokus ligger för dem just nu. Värme att vänta vilket inte talar för någon målfest. Örebro är ovana vid spel på naturgräs. Vi tycker att Emanuels argument för en målsnål match är fina. Läs hela speltipset här.

Det högsta oddset finns inte längre hos Svenska Spel som fallet var när Emanuel la ut speltipset utan högst odds finns numera hos Coolbet. Intressant spelbolag, Coolbet som ofta sticker ut lite med sina odds och det går därmed ofta att hitta riktigt fina värden. Prova dem, man får just nu hela 100% insättningsbonus om man registrerar ett konto.

Hög återbetalning
grymt bra välkomstbonus
relativt enkla omsättningskrav