Annons

Speltips : Helsingborg - Örebro: Under 2,5 Mål

Matchcenter
29 juli 2019 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Olympia Stadion
Uppdaterad
53
0
Twitter: @EmAndersson13
Visa mer
Show less
Chans (över-under): 47-53%
Spelvärde: 109,71%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-4
Svenska Spel Till Svenska Spel

Nyckelfaktorer:
- Henke Larsson har stramat åt defensiven sedan han tog över.
- Ska vara fortsatt varmt imorgon som har påverkat målspelen denna Allsvenskan omgång.
- Endast fjärde matchen på naturgräs för Örebro denna säsongen.

Sedan Henrik Larsson tog över Helsingborg har defensiven varit högt prioriterad som resulterat i målsnåla matcher hittills. Senast mot AIK var defensiven lite sämre men annars har den varit stabil och det har resulterat i att alla fyra matcherna gått under 2,5-linan sedan han tog över. Tror även att anfallsspelarna i Örebro framförallt Strandberg passar bra för Helsingborgs försvar och Granqvist som har sin styrka i duellspelet. Helsingborg har inte gjort mycket mål heller och bäste offensive spelare Rasmus Jönsson har lämnat sedan en tid tillbaka vilket påverkat anfallsspelet.

Örebro har varit ett målgladare lag och vann senast hemma mot Falkenberg med hela 4-0. Ska dock inte dra för stora växlar av den matchen då Falkenberg var riktigt usla. Detta är Örebros fjärde match på naturgräs denna säsongen och på de tre tidigare matcherna har man endast gjort två mål. Ska kanske inte dra för stora växlar av det heller då de är väldigt lite data men bör nämnas. 

En faktor till denna matchen är också att värmen som varit denna veckan ska hålla i sig imorgon och det förväntas vara ca 27℃ när matchen spelas. Det har påverkat de andra matcherna som spelats i helgen och fem av de sex matcherna slutade under 2,5-linan.

Tycker marknaden ligger fel här och tycker det är lite över 50% chans för under 2,5 mål i denna matchen och hittar därmed spelvärde.

  • Stryktipset och Topptipset
  • Bomben och Lången!
  • Bra odds och liveodds
  • Toppklass när det kommer till användarvänlighet
  • Väldigt bra gränssnitt för betting
  • Bra kundsupport

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback