Wimbledon har knappt kallnat som det känns men trots det är det bara en dryg månad kvar till nästa riktigt stora godbit i tennisens värld. Innan dess ska det spelas ett par mastersturneringar men det är US Open som är nästa, och årets sista, Grand Slam-turnering.

Hur ser det ut då? Försvarar Djokovic sin titel från förra året? Eller tar Federer revansch från den mycket snöpliga finalförlusten i Wimbledon? Nadal, är det dags för honom? Eller kan någon annan vara med och hugga?

Djokovic storfavorit i US Open 2019

Vi tar oddsen från Bethard som ofta är tidigare ute än de andra spelbolagen med såna här odds. Så här ser oddsen ut just nu.

Det där är de spelare som just nu står i under 50 gånger pengarna. Ganska intressant här är att två rejält betrodda spelare inte kommer delta. Murray har meddelat att det inte är realistiskt att han deltar i en singelturnering redan om en månad och Del Potro är till och med osäker på om han ens kommer komma tillbaka överhuvudtaget efter sin knäoperation. Viktigt att inte spela på dessa två alltså, men kanske ännu mer intressant, eftersom Bethard tagit med dem i sin lista betyder det att värdet på de andra spelarna ökar.

Högst troligt dock att det blir någon av de tre stora som vinner, precis som alltid, och i synnerhet att någon av Djokovic och Federer skulle vinna skulle jag säga.

Nadal chanslös?

Nadal har 0-13 i inbördes statistik mot Djokovic och Federer på andra underlag än grus de senaste dryga fem åren, och att någon med den statistiken ska vara andrahandsfavorit i en turnering på hardcourt, det känns rätt märkligt, särskilt efter att ha sett Federer besegra honom ganska enkelt i semifinalen i Wimbledon.

Djokovic har vunnit fyra av de fem senaste Grand Slam-turneringarna. Han vann Wimbledon förra året, han vann US Open förra året, han vann Australian Open i år, sen vann Nadal Franska Öppna, och så vann Djokovic Wimbledon nu i söndags. Fyra av fem alltså, och man måste nog vara ärlig och säga att Djokovic numera vinner mer än hälften av Grand Slam-turneringarna. Inte riktigt om man går lite längre tillbaka i tiden. Han har vunnit 10 av de 21 senaste men som sagt, tittar man på det senaste dryga året så vinner han 80% av dem.

Det känns som att man nog på allvar måste titta på odds på Djokovic som är över 2 gånger pengarna i Grand Slam-sammanhang, jag tycker det. Som toppseedad har han också 50% chans att precis som i Wimbledon nu senast bara behöva slå en av Federer och Nadal, en stor fördel. Jag skulle säga att det just nu är ganska bra värde i 2,35 på Djokovic. Jag tror han kommer stå i klart lägre odds när det väl är dags om en dryg månad.

Är du på Thorstenssons linje? Spela Djokovic här!

Om man inte vill spela Djokovic tycker jag man ska spela på Federer. Jag tycker att han nu efter Wimbledon måste vara andrahandsfavorit framför Nadal och nu när han inte är det, då blir det bra värde i de 6,50 gånger pengarna som för närvarande erbjuds. 

Revansch för Federer? Spela direkt här!

Jag vill även passa på och rekommendera Bethard som spelbolag. Dels för att jag har min tennisblogg där, besök den gärna på vamosrafa.se, men också för att Bethard satsar stenhårt på tennis och har de högsta oddsen av samtliga spelbolag på ATP-touren. 99% av insatserna betalar man tillbaka som vinster till spelarna och man behöver därmed knappast vara en expert som mig för att vinna. Det räcker med att ha en del kunskap så ska man kunna gå lite plus. 

Prova Bethard, ta bonusen på 1000 kronor som erbjuds, och varför inte, investera pengarna i Djokovic. Jag tror att han vinner US Open.

500% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
Bra utbud
Snabba utbetalningar
18+ | Regler och villkor gäller