Lördag och tyvärr ingen hederlig Premier League-lördag, det får vi vänta några veckor på. Men det finns i vanlig ordning objekt att spela på i alla fall och vi i redaktionen ska precis som alltid välja ut dagens bästa spel.

Thorstensson serverar dagens bästa spel

Som oftast väljer vi att rikta blickarna mot vår tennisexpert Thorstensson som har dokumenterat goda siffror. Det går att lita på att han leverera bra spel efter 2,5 år, 3207 speltips, 1582 units plus och 107% i utdelning. Kolla gärna in hans profil och följ honom så får ni notiser varje gång han kommer med ett nytt speltips.

Idag gör vi det enkelt för oss. Vi väljer det av hans spel som har högst spelvärde och det handlar om den här matchen. Dubbelfinal på challengertouren och av motiveringen att döma är det nästan 50/50 men oddset på ena paret säger 2,50. Värdet är där, tillräckligt för att vi ska välja ut det som dagens bästa spel.

Dagens bästa spel

Högst odds hos Betway

Högst odds just nu finns hos Betway där man kan få 100% bonus upp till 1000 kronor. Om insättningen plus bonusen provas på dagens bästa spel kan vinsten bli hela 5000 kronor. Med bara en tusing av egna pengar satsat. Inte alls dumt, en chans värd att ta.

Vi brukar alltid plocka ut dagens bonus i dessa artiklar och denna lördag är inget undantag.

Dags att prova Yobetits grymt höga bonus

Har ni hört deras radioreklam kanske? De jobbar mycket hårt för att nå ut med sitt varumärke just nu, Yobetit, och inte alls omöjligt att de inom en tid kommer betraktas som en av de stora och mest kända aktörerna. Man har en bra produkt med massivt utbud, höga odds, och just nu en stor bonus, större än i stort sett alla andra. Hela 150% serverar man den här veckan och det upp till 1500 kronor. Det vill säga, sätter man in 1000 kronor får man 2500 kronor att spela för och har därmed en kanonchans att få en bra start på sin karriär som spelare där.

Prova gärna, man vet inte hur länge de kan ha en så hög bonus liggandes.

Support 24/7
Snabba utbetalningar
en superbra välkomstbonus