Det är fredag, det är dags för redaktionen att plocka ut dagens bästa spel, och den här dagen tittar vi bara åt ett håll. Vi tittar åt Wimbledon och den enorma match som kommer upp framåt kvällen. Federer mot Nadal för 40:e gången och för första gången på 11 år i Wimbledon.

Dagens bästa spel är Federer!

Vår tennisexpert Thorstensson har förstås analyserad matchen och han har kommit fram till att värdet på en av spelarna är ovanligt bra för att vara en så stor match. Han tror att Federer har en jättechans idag. 50% chans, närmare bestämt.

Dagens bästa spel

Oddset på Comeon står sig fortfarande hyfsat, men det är inte längre högst. Generellt har oddsen på Federer sjunkit precis som Thorstensson förutspådde men när det gäller så här stora matcher vill spelbolagen gärna sticka ut för att synas lite och det ska man givetvis utnyttja.

Numera högst odds hos Coolbet

Högst just nu ligger Coolbet som enligt oss i redaktionen är ett mycket intressant spelbolag. Man sätter sina egna odds vilket gör att man ofta sticker ut jämfört med konkurrenterna och man känns i ganska stor utsträckning personliga. Man har en profil i en bransch där många andra blir mer och mer lika. 

Testa gärna Coolbet. Det finns aldrig något negativt med att testa ett bolag och ta bonusen innan man bestämmer sig för vad men tycker om dem. Och givetvis, för att få lite extra spänning på matchen kan men med fördel sätta in en femhundring, spela den tusing man då får att spela för på dagens bästa spel, Federer, och vid vinst senare i kväll ha 2220 kronor på kontot, med bara en egen femhundring av satsade pengar.

Hög återbetalning
grymt bra välkomstbonus
relativt enkla omsättningskrav

Matchen startar omkring klockan 17 och sänds på Kanal 9. Besök gärna vår livechat under matchen för att prata med andra tennisintresserade och kanske också få byta några ord med expert Thorstensson. Ni hittar den på vår startsida eller som en egen sida här